[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result kolejne gieldy - Strona 3 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Oczywiście będę obecny na giełdzie w Krakowie. Jadę tym razem z silnym postanowieniem owocnego polowania na kolektybilia. Bo giełdę we Warszawie potraktowałem przede wszystkim "towarzysko"
jestem nowy a tez jestem związany z birofilistyką i chciałbym pojechac na zlot birofilów gdziekolwiek. Czy moze ktos by mnie podwiózł?? jestem z włocławka tak jak barann. Mam ciekawe powtórki za które moge się wymienić. LeZak16
Nie będę zakładał nowego tematu. Dziś odbyło się spotkanie ¦ląskiego Klubu Birofilów w SpiŻu katowickim na którym poznałem osobiście Mundka i Morrisa dwie osławione, enigmatyczne postaci z allegro. ¦pieszę donieść wszem i wobec iŻ to są super kolesie, nie Żadni zadufani w sobie napasieni forsą burŻuje, zwyczajni ludzie. Tak samo kochają kapsle (Morris rzekł mi Że do końca Życia będzie zbierał kapsle ). Mundek to facet po 50- siątce ale nic ku temu nie świadczy - bardzo ruchliwy i wesoły męŻczyzna, a Morris o połowę młodszy lecz równieŻ przesympatyczny człowiek, prawdopodobnie będą obaj w SpiŻu za miesiąc na giełdzie, wszystkich mieszkających w miarę blisko serdecznie zapraszam
peterklasinski pisze:Moze tak napiszałby ktos więcej szczegółów na temat tej giełdy, ja z konkretów znalazłem tylko"...2007.04.29 - Katowice - IV Giełda Birofiliów..."