Kolejka 8
1. Lechia Gdańsk - GKS Katowice
2. Lech Poznań - Zagłębie Lubin
3. Korona Kielce - Pogoń Szczecin
4. Wisła Płock - Cracovia 1
5. Piast Gliwice - Jagiellonia Białystok 2
6. Motor Lublin - Bruk-Bet Termalica Nieciecza 2
7. Legia Warszawa - Radomiak Radom 1
8. Widzew Łódź - Arka Gdynia 1X
9. Raków Częstochowa - Górnik Zabrze 1
MECZ KOLEJKI:5
[ZLT] Zielona Liga Typerów XXXII (Ekstraklasa - Jesień 2025) - Kolejka 8
Re: [ZLT] Zielona Liga Typerów XXXII (Ekstraklasa - Jesień 2025) - Kolejka 8
6373 PL
3322 P
x689 N
Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11
SK 4 / ZK 14
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
3322 P
x689 N
Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11
SK 4 / ZK 14
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Re: [ZLT] Zielona Liga Typerów XXXII (Ekstraklasa - Jesień 2025) - Kolejka 8
Ciekawa sytuacja miała miejsce w tej kolejce. Doszło do przełożenia jednego ze spotkań już po opublikowaniu przeze mnie par (konkretniej to w dniu meczu). Do tej pory takie sytuacje nie stanowiły problemu, po prostu typy na dany mecz były anulowane. Teraz jednak jest jeden szczególik: Mecz Kolejki. Uczestnicy wybierający takie spotkanie jako ich specjalnie punktowany mecz będą stratni nie ze swojej winy. Sytuacja okazała się czyste teoretyczna, bowiem nikt nie wybrał Wisła Płock - Cracovia, jednak Dekretem Organizatora ustanawiam, że w takich sytuacjach poszkodowane osoby będą dostawały możliwość obstawienia dodatkowego Meczu Kolejki w następnej kolejce (innego niż ten "podstawowy" przysługujący każdemu w danej kolejce).
Nie pytajcie co w momencie, gdy taka sytuacja będzie miała miejsce w ostatniej kolejce. Będę martwił się po fakcie.
PS. Dodane kolorki w klasyfikacji generalnej żebym widział jak niewiele mi już brakuje do strefy medalowej!
Nie pytajcie co w momencie, gdy taka sytuacja będzie miała miejsce w ostatniej kolejce. Będę martwił się po fakcie.

PS. Dodane kolorki w klasyfikacji generalnej żebym widział jak niewiele mi już brakuje do strefy medalowej!
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku