Cześć!
Witam ponownie wszystkich kolekcjonerów po kilkuletniej przerwie! Kilka lat temu porzuciłem zbieranie kapsli na rzecz numizmatyki i to był ogromny błąd. Wracam zdeterminowany do odbudowania swojej kolekcji:)
Witam po długiej przerwie
Witam po długiej przerwie
Rozmiar kolekcji: 243
Re: Witam po długiej przerwie
Przeproś za swoje zachowanie
Mam nadzieję, że to było ostatni raz
Z czystej ciekawości zaczynasz zupełnie od zera czy zostawiłeś sobie kolekcję i zbierasz dalej ?
P.S. Bądź aktywny i odnów swoje kontakty a jestem pewny, że ktoś Ci pomoże.
Ja zacznę. Opłać do siebie paczkomat i wyślij do mnie w prywatnej wiadomości kod nadania.

Mam nadzieję, że to było ostatni raz

Z czystej ciekawości zaczynasz zupełnie od zera czy zostawiłeś sobie kolekcję i zbierasz dalej ?
P.S. Bądź aktywny i odnów swoje kontakty a jestem pewny, że ktoś Ci pomoże.
Ja zacznę. Opłać do siebie paczkomat i wyślij do mnie w prywatnej wiadomości kod nadania.
Zachęcam w takim razie także do powrotu na Zielone Kartki, z pewnością proces odbudowy kolekcji przyspieszy. 

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Przepraszam Braci kapslarzy i całe Zielone Kartki! Biję czołem o ziemię:D 20 lat zbierania poszło
ale powiem Wam, że zaczynanie od zera ma swoje plusy
jest co zbierać
mam kilku numizmatyków w rodzinie i myślałem, że będzie fajnie tak razem zbierać ale wcale nie czułem tego klimatu co tu
. Co do Zielonych Kartek
jak się w życiu trochę uspokoi to zacznę się pojawiać
chociaż mam teraz trochę dalej niż kiedyś:D
Dzięki za miłe powitanie fajnie Was znowu czytać
mam nadzieję niedługo Was też znowu spotkać:)
@Bart zaczynam od całkowitego zera
cała kolekcja w monetach leży. Nie warto było dla tych marnych groszy wszystkiego wyprzedawać 

Dzięki za miłe powitanie fajnie Was znowu czytać

@Bart zaczynam od całkowitego zera

Będziesz zbierał tylko polskie, czy wszystko jak leci?
Ja również mogę wesprzeć, podobnie jak Bart. Jak chcesz opłać wysyłkę, a ja przygotuję jakąś paczuszkę.
Ja również mogę wesprzeć, podobnie jak Bart. Jak chcesz opłać wysyłkę, a ja przygotuję jakąś paczuszkę.
Zbieram polskie bez sygnatur
zagranica jak wpadnie też odkładam ale nie inwestuje w zagraniczne