Paczka forumowa - zabawa [przeczytaj 1. post]
Re: Paczka forumowa - zabawa [przeczytaj 1. post]
Jeszcze jedna drobna roszada na ostatniej prostej w polskich standard podczas pakowania (Lipton się powtarzał, więc został zastąpiony, a przy okazji znalazłem jeszcze jeden kapsel do wymiany).
Aktualnie w kolekcji kapsle ze 194 krajów (piwne ze 188 krajów)
Wczoraj odebrałem paczkę, dzięki Lasek za prezent!
Napisałem do rulez2002 o dane do wysyłki, postaram się ogarnąć i wysłać paczkę przed weekendem. Poniżej wymiana polskich:
Napisałem do rulez2002 o dane do wysyłki, postaram się ogarnąć i wysłać paczkę przed weekendem. Poniżej wymiana polskich:
Witam serdecznie,
dane odbiorcy paczki wysłałam na priv f430. Nie mam od Ciebie informacji zwrotnej, więc spamie tutaj
Pozdrawiam.
dane odbiorcy paczki wysłałam na priv f430. Nie mam od Ciebie informacji zwrotnej, więc spamie tutaj
Pozdrawiam.
Otrzymałem dane, dzięki. Najprawdopodobniej wyślę paczkę jutro 
Zrobiłem lekkie porządki, poprzestawiałem kapsle w obrębie danych kategorii tak żeby w miarę możliwości kapsle z danego kraju/browaru były koło siebie, generalnie był porządek ale zawsze coś tam jeszcze się znalazło do przestawienia.
Zrobiłem lekkie porządki, poprzestawiałem kapsle w obrębie danych kategorii tak żeby w miarę możliwości kapsle z danego kraju/browaru były koło siebie, generalnie był porządek ale zawsze coś tam jeszcze się znalazło do przestawienia.