Aj Ty rozbójnikukamixon pisze:Prima AprilisFajny kapsel mi wyszedł, nie?

Aj Ty rozbójnikukamixon pisze:Prima AprilisFajny kapsel mi wyszedł, nie?
Możliwe, nie pamiętam kto ,ale do dzis pamiętam kapsel. Logo Okocimia, taki niebiesko - żółty.Pedro pisze:To bylem ja.
Jak jest na Allegro, to od razu wstawiaj link do aukcji.danio_145 pisze:Jest również na allegro nowy biały Frater.
http://www.allegro.pl/item187799211_abs ... ocny_.htmlprokomfanz pisze:Nowy specjal... Tym razem już napewno "gdański"
Podnioslem dzisiaj z ziemi zielonego Freeq'a w poszukiwaniu sygnatury CP. Znalazlem sygnature TIK ale nie czarna jak do tej pory a zieloną słabo widoczną. Sam nie wiem czy potraktować to jako nowosc czy po prostu oszczedzaja na farbie.
Właśnie dostałem cztery butelki zielonego freeqa, na których są kapselki z tik. Dwa kapsle mają wyraźnie czarne sygnaturki, kolejny ciemno-zieloną a ostatni zieloną ledwo widoczną. Tak więc zapewne cały szczegół tkwi w czarnej farbie. Albo jest jej za mało, albo też w innej kolejności nałożono. Osobiście skłaniam się do pierwszej opcji.wiki pisze:Bardzo prawdopodobne. Rozpoznac czy sygnatura na zielonym tle jest bardziej zielona, zielonoczarna czy bladoczarna jest prawie niemozliwe. K.P-Oset pisze: A może to jest czarna farba zadrukowana zieloną. Kolejność nałożenia farb płata czasem figle.
Podejrzewam, że tak.prokomfanz pisze:P.S czyżby znów sebus23air pod nową ksywką??