barann pisze:Haha, to był jeden z lepszych tekstów na tym forum Krzysiek.
Wiesz, przez dłuższy czas tu nie zaglądałem, podobnie jak do mojej kolekcji, więc mogło mnie sporo ominąć. ;)
barann pisze:Haha, to był jeden z lepszych tekstów na tym forum Krzysiek.
Proszę bardzo xDKOLEKCJONER pisze:Jeżeli nie macie nic przeciwko, to wrzucę zamiast ich, Kapsle które są w moim regionie, czyli Łomżę, (jasne ze nasze, mocna, wyborowa, z parędziesiąt kapsli z niemieckiego piwa, krynkę ( po prostu te których nie widziałem w paczce.
Coś się nie podoba ?barann pisze:Ten koleś z Podlasia?
Dłuuuuuga historia zapraszam do lektury temat "O pisowni"Krzysiek pisze:Czemu wszyscy ciagle śmieją się z Kolekcjonera? Czy cos mnie ominęło?
To te stare kapsle już były tak stare że się wykruszyłychinet pisze:Aaa, jak otworzyłem pudełko to coś się wyKruszyło
TroszeczkęKrzysiek pisze: więc mogło mnie sporo ominąć. ;)
I nie będę mówił kto je tam wkładał na początkuchinet pisze:Najstarsze to były woreczki foliowe
W ilości o,5kg sztuk...KOLEKCJONER pisze:Kruszwicę ma Danio:) A co do wymiany, pisałem co włożę w zamian za kody (które miały być wyrzucone bo zawalały pół paczki) widzę problem się nie rozwiązał. I obarczacie mnie. Zaproponowałem wkładać i wymieniać regionalne.. gdy paczka doszła, przeszła dalej, zaczyna sie gadanie...
Barann włożyłem inne starsze, których zapewne już niema.
Skoro tak to chyba trzeba Kolekcjonera wykreślić z listy. Proponuję wrzucić baranna na jego miejsce. Z tego co wiem to barann jedzie na wakacje do babci na wieś pomóc przy trzodzie chlewnej i może się później z paczką nie wyrobić. A babka mówi, że gadzinie obroku zadać trzeba na czasbarann pisze:Odbyłem rozmowę z Kolekcjonerem na gg, on wyjechał do Mongolii nad morze, powiedział, że szybko nie wróci... Kazał wszystkich pozdrowić, i obwieścił mi, że rezygnuje z paczki bo wszystko już zgarnął poza allegro...