Wymiana kapsli
Wymiana kapsli
Mam dużo grudziądzkich kapsli na zbyciu i kujawiaków troche kto chce sie wymienic.
http://www.kapsle.xon.pl , dalej - Browary, Grudziąż, kapsel numer 3... Zwracam uwage na brak cyferki.
Ze wspolczesnych - interesuje mnie Kujawiak z sygnatura CP. Ale - stan idealny, bez zadrapań, zagięć itp.!!!
Owa trojka - starsza jest, zatem jak masz duzo, to stan najlepszy jaki sie da
Tu nie bede marudzil. A moze masz mozliwosc zeskanowania swoich Bygdosko-Grudziadzkich kapsli na wymiane?
Danio - Jak bedziemy pisac polskie znaki, moze Pedro miec klopoty z odczytaniem... Ja przestalem pisac, jak mi kolega powiedzial, ze nic nie moze odczytac z mojego forum, bo ma same krzaczki
Moge Ci wyslac albo garstke zagranicy w ciemno (nie mam dostepu do skanera tak latwo, wiec...), albo mniejsza garstke Elblaga...
Ze wspolczesnych - interesuje mnie Kujawiak z sygnatura CP. Ale - stan idealny, bez zadrapań, zagięć itp.!!!
Owa trojka - starsza jest, zatem jak masz duzo, to stan najlepszy jaki sie da

Danio - Jak bedziemy pisac polskie znaki, moze Pedro miec klopoty z odczytaniem... Ja przestalem pisac, jak mi kolega powiedzial, ze nic nie moze odczytac z mojego forum, bo ma same krzaczki

Moge Ci wyslac albo garstke zagranicy w ciemno (nie mam dostepu do skanera tak latwo, wiec...), albo mniejsza garstke Elblaga...
Kowalsik