Po tak udanej towarzysko giełdzie w Żywcu, planujemy z Miodkiem zorganizować spotkanko forumowiczów, które miałoby miejsce w przeddzień lubelskiej giełdy ( w piątek 14 wrzesnia br., godziny popołudniowo-wieczorne ). Jak są chętni to proszę się zgłaszać .
PS. Jurek, jak możesz to rozejrzyj się za jakimiś pokojami o wysokim standardzie i niskich cenach . Najważniejsze żeby w pokoju była lodówka celem schłodzenia 'mokrego prowiantu' . (nocleg z piątku na sobotę).
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2007, 15:11 przez mr-perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Apelujemy z Perezem do wszystkich kapslarzy o udział w giełdzie a jeszcze bardziej o udział w spotkaniu "integracyjnym" w piątek przed giełdą. Przyjmujemy tylko zgłoszenia 100% -owe. Jest duŻo czasu aby załatwić wolne i zgromadzić parę złoty na krojącą się imprezkę.
Uzupełniajmy listę obecności:
1. mr-perez
2. miodek
mr-perez pisze:PS. Jurek, jak możesz to rozejrzyj się za jakimiś pokojami o wysokim standardzie i niskich cenach . Najważniejsze żeby w pokoju była lodówka celem schłodzenia 'mokrego prowiantu' . (nocleg z piątku na sobotę).
Zawsze (od biedy) znajdzie się jakaś spłuczka, do której można włożyć i schłodzić. Wystarczy tylko wode spuścići poczekać aż sie znów uzupełni......
Co do tego spotkania, mógłbym prosić coś więcej danych, jakiś adres gdzie by to miało sie odbyć .....
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2007, 20:08 przez maryk, łącznie zmieniany 2 razy.
Jestem jak najbardziej za takim spotkaniem kapslarzy.
Oczywiście Wojtku ,że się zorientuję co i jak w poruszonej przez Ciebie kwestii.Lokal i nocleg zarezerwuję - tylko sądzę,że będzie to bliżej giełdy,aby było wiadomo dla ilu osób.
Siebie do listy nie dopisuje,ponieważ jest to oczywiste ,że wezmę udział w tym spotkaniu.
yoreck pisze:Siebie do listy nie dopisuje,ponieważ jest to oczywiste ,że wezmę udział w tym spotkaniu.
Jakby było trzeba to chętnie Ci odstąpię mój numer 1 na liście uczestników... bo to przecież Ty, jako współorganizator giełdy wygłosisz mowę powitalną na I Lubelskim Spotkaniu Kapslarzy. Miejmy nadzieję, że cyklicznym .
1.Perez
2.Miodek
3.Chinet
4.Barann (za zgodą rodziców )
5.Yoreck
witam,
odebrałem dzisiaj zniżki na kolej - jest ich 120 szt.
Osoby zainteresowane ich otrzymaniem proszę o wpłatę tytułem kosztów przesyłki pocztowej na poniższe konto:
54 1140 2004 0000 3102 3258 0316
mbank
kwoty :
1,50 - list zwykły
2,10 - list zwykły priorytetowy
lub przysłanie koperty zwrotnej ze znaczkiem na adres:
Jerzy Matyjasik
ul.K.Wielkiego 5/60
20-611 LUBLIN
p.s.Zniżki będzie można otrzymać również na Chmielakach w Krasnymstawie - 8 września.
witam,
jest możliwość przenocowania w domach studenckich UMCS /miasteczko akademickie/
Domy studenckie:
"HELIOS" ul.Czwartaków tel.081-533 20 44 do 46 oraz
"IKAR" /obok Heliosa/ tel. 081 533 32 11 oferują pokoje 2 i 3 osobowe z łazienką na 2 pokoje.
Cena noclegu 25 zł/osoba.
Parkingi obok domów - bezpłatne,w pobliżu sklepy,kawiarnie itp.
Dojazd na giełdę z ul.Głębokiej autobusami 9 i 11 .
yoreck pisze:oferują pokoje 2 i 3 osobowe z łazienką na 2 pokoje.
Cena noclegu 25 zł/osoba.
drobne sprostowanie:
cena noclegu w pokoju 3 osobowym wynosi 21,40 zł
a cena noclegu w pokoju 2 osobowym wynosi 26,75 i niestety łazienka jest 1 na 4 pokoje.
mr-perez pisze:Jurku, masz na myśli te same sklepy co ja ?
A jak z lodówką w tych pokojach? Jest czy mam brać ze sobą ?
dokładnie tak,te same
Wojtek niestety pokoje są bez lodówek - standard typowo akademicki czyli szafa,łózko i pościel
I co z tym spotkaniem? Perez nawet jeśli przyjedzie nie będzie spoŻywał wody ognistej. A inni, czy entuzjazm nie opadł? Muszę wiedzieć na jutro czy robimy imprezkę bo trzeba zamawiać pokoje; jeśli imprezujemy to przyjeŻdŻam na 3 dni z rodzinką, a jeśli nie to tylko sam wyłącznie na giełdę.
Jeżeli chodzi o akademiki to Helios i Ikar są oddalone od siebie o 20 m.Daniowi i Lamberto Passalacqua zarezerwowałem pokoje obok siebie w Heliosie.Spotkanie integracyjne kapslarzy również będzie / niestety nie sponsorowne/ na terenie miasteczka akademickiego.