No, nareszcie zdążyłem. Miałem tylko ze 2 godziny ale starczyło...
Powiem szczerze paczka zeszła na psy, przynjamniej w porównaniu z jej moim pierwszym odbiorem. (Polska) . Zagranicy objętościowo więcej, ale bardzo dużo niebutelkowanych, bardzo popularnych kapsli od browarów. Jeszcze coś: spotkałem się np. z 40 IDENTYCZNYMI kapslami z Niemiec, czy też np. 30 DESHUTES BREWERY. To TYLKO WAŻY!. Dodam jeszcze,że w paczce znajduje się przynajmniej 0,5 kg. kodów z Harnasia... Ktoś mówił, że to weźmie- są nadal. Nie robiłem z tym jednak nic, bo nie czuję się do tego uprawniony...Odnoszę wrażenie, że tak jak w pewnym poście Chinet napisał: zagranica jest zapychajką...
To było małe sprawozdanie, a teraz kilka słow o tym co wzięłem i co wrzuciłem:
- Z Polski doszło mi niestety tylko 4 kapsle i to same nowości.

W zamian wrzuciłem dużo więcej Nowych Specjali ( w tym najnowszych promocyjnych) + nową warkę, kujawiaka z cp.
- Z zagranicą było dużo lepiej, choć większość pochodzi z popularnych krajów. Trafiła się jedna egzotyka- Kenia. Ogólnie wybrałem ok. 100 kapsli wrzuciłem sporo więcej.
Podsumowując:
Przede wszystkim liczyłem na więcej kapsli z Polski, ale zagranica zrekompensowała mi Polskę. Ogólnie OK, jeśli nic się nie zmieni NA GORSZE

to proszę o paczkę także w następnej kolejce!
PACZKĘ NA PROŚBĘ PEREZA WYSYŁAM ZA KILKA DNI PRIORYTETEM!!