KOLEKCJONER pisze:Tylko 3 wyborowe wrzuciłem z nową sygn S
mr-perez pisze:jak szła do Ciebie to miała 3,71kg
No. Wszystko się zgadza. 3 kapsle wrzuciłeś, nic nie wyjąłeś, waga paczki wzrosła o 7 gram. Można powiedzieć "aptekarska dokładność i uczciwość". Należy Ci się pochwałaKOLEKCJONER pisze:3,78kg (przy wysyłce przez kolekcjonera)
Może ja rozwiążę ten problem, otóż pisałem wcześniej że rezygnuję z paczki a widzę że dalej jestem na liście. Niech Hamlet zajmnie moje miejsce i sprawa rozwiązana.Hamlet pisze:Tak, tylko że już miałem być zapisany, a teraz Jjaq mnie nie dopisał. Czekam, aż to zrobi. No chyba że zostałem wykluczony z listy
Wakacje się kończą-organizm rozstrojonyP.S JJaq coś ostatnio zawodzisz....
Krzysztofie admina chcesz ominąć? Nie wypadakrzysztof pisze:To może wyślę do następnego a Pawła ominiemy.
Dowiedziałem się. Nie jest tak drogo. Zwykła lotnicza kosztuje 129 zł. Ale lepiej wysłać ubezpieczoną za 169 zł. Masz Krzysztof szczęście, że jest wakacyjna promocja w cennikuP-Oset pisze:Krzysztof będzie miał prze...rąbane - paczka do USA jest trochę droższa. A jeszcze lotnicza
No i tu się wyjaśniła sprawa Bronka. Jeśli trzeba to Cię wcisnę na listę za Ogusiem.P-Oset pisze:Bronek nie dał znaku życia, może nie wrócił z wakacji ? Toteż wysłałem dziś paczkę do następnego w kolejce KOLEKCJONERA. Waga paczki 3,71