Tezzeusz tez moze sie pochwalić jedynym w swoim rodzaju kapslem a mianowicie kapslem kokot pils
PS Czy tym gościem nie jest przypadkiem Renek03?On tam dosyć czesto sprzedaje takie kapsle reklamowe.
Kolekcjonerze, czy ten kapsel to naklejka (raczej chyba nie) czy normlany kapsel taki jak inne??? Zawsze warto spytać
Nie wiem jaką to techniką robione, czy tak jak pisał BajXter czy inaczej, ale ładnie wygląda i mam. Pisałem wcześniej Że Rynek go nie tworzył. Czytaj uważnie Oguś i ze zrozumieniem.
A czy ja pytałem czy rynek go wytworzył?Napisałem czy jest to normalny kapsel w sensie znaczenia czy jest tak samo zrobiony jak inny kapsel np tatra. wiem, że kapsel nie szedł i nie wjedzie na rynek, wiec ty raczej powinienes czytac uwazniej.
Ale tępe pały jesteście, aż się człowiek napatrzyć nie może. Kolec czytaj uważniej, Oguś pisz uważniej i wszystko będzie dobrze. Pokazałem ten dialog rodzicom to chcieli żeby wydrukować.
Bardzo ładny kapsel, ciekawe czy wyjdzie na Rynek.
a tak wogole, jezeli w temacie, zna ktos jakies inne firmy ktore moglyby cos nadrukowac na kapsle? bo juz sie kiedys nad tym zastanawialem...
ale nie chodzi mi wlasnie o jakas "naklejke" tylko "prawdziwy" kapsel
Paweł pisze:Polecam Cinema 4D, najlepszy program do tworzenia wirtualnych butelek i kapsli
Szef tu sobie żarty robi, a my poważnie piszemy. Ma powstać seria (8-10szt) z naszymi wizerunkami na kapslu, muszę tylko się dowiedzieć ile będzie kosztowało takie przedsięwzięcie.
Chinet ma wtyki w browarze to załatwi, żeby były butelkowane. Jeszcze tylko dwa wolne kapsle są. Ktoś jest chętny?
To Ty nie wiesz, że Danio to jeden z najlepszych łowców giełdowych ? Nic go na giełdzie nie interesuje... ani panny, ani koledzy, ani piwo... tylko kapsle i kapsle .
No nie gadaj bo zawsze znajde czas na rozmowe z kolegami:) A piwo to przed i po giełdzie Swoją drogą kilometry jakie przerabiam między stolikami spokojnie by starczyły na maraton
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Zrobiłem częściowy rachumek sumienia:
Szwecja 168szt.
Dania 297szt.
Finlandia 132szt.
Norwegia 47szt.
Grenlandia DK 4szt.
Wszystkie tylko piwne.Może nie ma sie czym chwalić zwłaszcza jesli chodzi o Norwegie ,ale Skandynawia to mój ulubiony kapslowy region.
PS. Jesli macie coś do wymiany z tych państw zapraszam na PW.