przyjme kazda ilosc kapsli
przyjme kazda ilosc kapsli
Witam nazywam sie jakub mam 11 lat przyjme kazda ilosc kapsli polski jak rowniz zagranicznych adres gdzie wysylac podam na pw allbo na e-maila bubus9@wp.pl
- mr-perez
- Kontaktowanie:
A co ty tak na "sępa idziesz"? Na browar.biz już Ci obiecali kapsle, a teraz tu sępisz
? Nie wygląda to ładnie.
http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=73942
Kilka dni temu dołączył do nas na forum młody kapslarz Kapisek. Ładnie się przywitał, przedstawił, napisał kilka słów o swojej kolekcji. Myślę, że tak to powinno wyglądać. A nie od razu "dawajta kapsle bo jestem młody i mam mało".

http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=73942
Kilka dni temu dołączył do nas na forum młody kapslarz Kapisek. Ładnie się przywitał, przedstawił, napisał kilka słów o swojej kolekcji. Myślę, że tak to powinno wyglądać. A nie od razu "dawajta kapsle bo jestem młody i mam mało".

W 100% popieram pereza, powinieneś coś więcej o sobie napisać a nie tylko imię, wiek i że chcesz kapsle... Źle zacząłeś kuba00.
Popraw się, bo sępiąc nie dostaniesz nic od nikogo...
Popraw się, bo sępiąc nie dostaniesz nic od nikogo...
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
Kolego, wypadałoby najpierw się przedstawić, jakiś czas udzielać na forum i dopiero sięgnąć pomoc starszych doświadczeniem kolekcjonerów 
Trochę bezczelny jesteś, najpierw się zgłaszasz na browar.biz i tam też, na dzieńdobry " Dawajta darmowe kapsle ". A teraz tutaj. Co ty, jakąś akcje spamerską robisz, przystopuj
Myślisz że nagle każdy będzie ci zasyłał za darmo, jeszcze ponosząc koszty przesyłki, paczki wypełnione kapselkami 

Trochę bezczelny jesteś, najpierw się zgłaszasz na browar.biz i tam też, na dzieńdobry " Dawajta darmowe kapsle ". A teraz tutaj. Co ty, jakąś akcje spamerską robisz, przystopuj

Po co ten wrzask. Nasz bohater ma dopiero 11 lat. Tyle samo co moje dziecko,ktore jezdzi ze mna na gieldy. Jak spojrzalem na mojego Adriana,i jego zeszyt od j.polskiego,pomyslalem ze to malutkie dziecko. Ochlonmy troche Koledzy.Zapytal i tyle,ktos ma ochote,niech podesle,nie ma-niech oglada tv. A moj syn gra wlasnie za oknem w pilke,z chlopakami po 6-8 lat
.Ide jutro na poczte,jak zdazysz podeslac adres,wysle i Tobie cos. A propos,z kims rozmawialem na temat wymiany,urwal sie kontakt...Paczke mam na razie dla Prokom...

Wks Slask! Kocham kapsle!
Koledzy, może ktoś mnie wspomoże. Zbieram kapsle tylko 11 lat i nikt z rodziny nie daje mi piwa. Pod sklepami u mnie jest ładnie posprzątane, nie ma żadnych żuli. Skąd ja mam je brać !? No pytam Was, skąd !? Na allegro taka cienizna teraz. Kto ma jakieś fajne kapselki do oddania? Podeślę moją listę braków mailem, proszę o zgłoszenia w dni parzyste. Zastrzegam sobie prawo nie odpowiadać na maile z kiepskimi propozycjami. 
PS. Sorry, zbieram dłużej niż 11 lat.

PS. Sorry, zbieram dłużej niż 11 lat.

Jestem trollem 

- mr-perez
- Kontaktowanie:
Krzysiek, no bez przesady. Już czwarty raz w tym miesiącu prosisz o pomoc. Jak znam życie to znów będziemy musieli w listopadzie jechać do Ciebie z barannem żeby Ci pomóc węgiel wrzucić do szopy.chinet pisze:Koledzy, może ktoś mnie wspomoże.
Mam nadzieję, że w drodze rewanżu zajrzysz na wiosnę do mnie z pomocą jak młode podrosną. Trza bedzie zaszczepić. Gadzina jakaś taka nieposłuchana jesienią.
- peterklasinski
Kubuś wysil się trochę a nie na darmoche liczysz
Pochodz po sklepach, pochodz po parkach, śmietnikach
itp. a napewno cos znajdziesz. Jeśli nie zawsze możesz napisać maile do browarów.

Pochodz po sklepach, pochodz po parkach, śmietnikach

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
www.breweriesontheweb.com
wchodzisz, wybierasz kraj, wybierasz browar, wchodzisz na jego strone, szukasz maila, piszesz i liczysz na szczescie
wchodzisz, wybierasz kraj, wybierasz browar, wchodzisz na jego strone, szukasz maila, piszesz i liczysz na szczescie
-
Dla niektórych to za wiele....czebrys pisze:www.breweriesontheweb.com

Błażej powiem Ci tak...młodzi i niedoświadczeni kolekcjonerzy nie mogą tego wszystkiego ogarnąć.
Kuba jeśli chcesz liczyć na darmowe kapsle to musisz się troche wysilić.

Kuba jeśli chcesz liczyć na darmowe kapsle to musisz się troche wysilić.

Ostatnio wymieniłem się na wszelkiej maści bilety. Tzn. ja posłałem bilety a w zamian otrzymałem kapsle ( w tym jeden do zbioru z Lwówka)
Daję link do strony jakby kto chciał
http://www.farmacja.cm-uj.krakow.pl/~mysmieta/bilety/
Daję link do strony jakby kto chciał
http://www.farmacja.cm-uj.krakow.pl/~mysmieta/bilety/
u la la, Ci to dopiero mają narąbane, tyle biletów... 
Miodek ile dostałes kapsli za ile biletów?
Były jakies ciekawe?
Bo mam trochę i chciałbym się wymienić.

Miodek ile dostałes kapsli za ile biletów?
Były jakies ciekawe?
Bo mam trochę i chciałbym się wymienić.
Posłałem 30 biletów i tyle samo otrzymałem kapsli. Do zbioru doszedł Lwówek 13. A z ciekawszych do wymianki będę miał: Kielce 6; LeŻajsk 37; LeŻajsk 42; LeŻajsk 44; Namysłów owijka czerwone tło- złote N full; Okocim 64; Harnaś kod 9452; Szczecin 52; Tychy 57; Warka 54; ¯ywiec 80; rozlewnia Jako 4. MoŻe nie rewelacja, ale zawsze coś.