Poprawki do Katalogu
Na butelkach Karmich i Fusiona na kontrach znalzłem takie dane, że to piwo, aromatyzowane, z dodatkiem różnorakich aromatów.
Tak że to chyba jednak piwo.
Tak że to chyba jednak piwo.

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Ale zależy co jest napisane na kontzre...
Być może zawiera to jakieś śladowe ilości piwa??

Być może zawiera to jakieś śladowe ilości piwa??

mam taki kapsel z Żubra - sygnatura CP na VI - i chyba kilku innych kolegów też.P-Oset pisze:Czy ma ktoś Białystok 27 taki jak w katalogu? Bo ja mam z sygnaturą na VIII-IX i nie wiem czy to ten sam czy nowy kapsel.
To była bodajże jakaś strasznie krótka seria - chodziły łacznie - ja widziałem może ze dwa tygodnie - z kapslami na których była jeszcze sygnatura A
I z butelki i z kufelka!
Była tak krótka, że do dzisiaj nie mam tego kapslaKowalsik pisze:Tak - byl taki bardzo krótka seria, pojawił sie pod koniec zeszlego roku, widzialem raz w sklepie...

A ja mam kolejne pytanie:
Czy ktokolwiek widział, ktolowiek zna kogoś kto posiada kapsle występujące w katalogu bartka pod numerami:
Żywiec 90
Żywiec 104
Warka 71 (to już było ale zapytam jeszcze raz)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63762414
Aukcja kolegi TMaxa, który wcale się nie chwali że ma kapsel którego nie ma w katalogu
. Otóz w katalogu są kapsle reklamowe z PAPC i POB, ale z CP nie ma 
Aukcja kolegi TMaxa, który wcale się nie chwali że ma kapsel którego nie ma w katalogu

Mam taki problem. Na liście Marka, w kapslach nowych jest napisane o Okocimiu nr 76, czyli KARMIM z cp na VI, starszym wzorze, które ma mieć także swą wersję z cp na IX. Natomiast w poprawkach jest napisane, że toże KARMI nr 76 ma mieć sygnaturę na IX, a nie na VI.
Gdzie jest prawda, a gdzie pomyłka Marka??
Dodam jeszcze że zajrzałem na Pawłową kolekcję i tam nr 76 jest potraktowany jako błędne zamieszczenie sygnatury w katalogu, a nie nowy wzór. Czy tak powinno być??
ED: 1.Czym się różni Okocim 9 od 6 i 7 ??
2. ----- | | ------- Poznań 23 od 24??
3. Są dwa identyczne Poznanie w katalogu, 40 i 51. Ja mam jednego z nich, tylko że ma on cyferkę na III. Tylko nie wiem, który to z tych dwóch.
Gdzie jest prawda, a gdzie pomyłka Marka??

Dodam jeszcze że zajrzałem na Pawłową kolekcję i tam nr 76 jest potraktowany jako błędne zamieszczenie sygnatury w katalogu, a nie nowy wzór. Czy tak powinno być??

ED: 1.Czym się różni Okocim 9 od 6 i 7 ??

2. ----- | | ------- Poznań 23 od 24??
3. Są dwa identyczne Poznanie w katalogu, 40 i 51. Ja mam jednego z nich, tylko że ma on cyferkę na III. Tylko nie wiem, który to z tych dwóch.

Ostatnio zmieniony 02 października 2005, 17:13 przez Krzysiek, łącznie zmieniany 2 razy.

Na katalog Pawła jeszcze trochę chyba poczekamy, zresztą moze to jemu to pytanie zadajmy :>
Co do katalogu Bartka Sikorskiego, tomyślę, iż można nabyć kogo drogą wysyłkową od niego. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Co do katalogu Bartka Sikorskiego, tomyślę, iż można nabyć kogo drogą wysyłkową od niego. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Zapytaj się byle kogo tutaj, kto jest bardziej branżowy niż ja, to da Ci maila do Sikora.