Do sprzedania mam 183 kapsle czyli ok 2 lat moje kolekcionowania. Posiadam nowe jak i starsze kapselki. Całośc chce sprzedac za 30 zł to chyba odpowiednia cena. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to pisac i podac maila. Tylo jak jestes zainteresowany bo te kilkdziesiat zdiec nie wysyla sie krótko.
Kapsle wysylam poczta na terenie Śremu sam dostarcze.
Fakt, ledwo widać co to za kapsle Proponuję ci je wystawić na allegro, ale nie dostaniesz za nie raczej 30zł. Nie wiem czy na forum znajdzie się ktoś chętny, ale wydaje mi się że to masówka...
Nie ma sprawy
Jeśli ewentualnie chciałbyś się ich pozbyć za darmo to ja je bardzo chętnie przyjmę i obiecuję, że zostaną bardzo dobrze wykorzystane przy budowie piramidy z kapsli. Więcej w tym temacie : http://kapsle.xon.pl/phpBB/viewtopic.php?t=756
Piter, może i byłoby coś fajnego w tych kapslach ale nie wiem czym ty robisz te zdjęcia?? Nic nie widać na nich... Jeszcze ich rozmiar. Spróbuj zrobic lepsze
"Postaram sie o lepsze fotki ale kurde cyfrówka to jest taki szajs."
moze nie koniecznie...wystarczy umiec robic fotki i nie robic ich w biegu...
kapsle wcale az takie ciekawe nei sa...wiec watpie zeby za nie ktos dal 22zl...pare ciekawych moze i jest, ale za duzo masowki wsrod nich ;]