[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result O pisowni - Strona 10 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Chciałbym pochwalić BG Zabrze za piękny podpis "Bykom stop". Super. Bardzo mi się spodobał. Może założymy jakiś klub miłośników poprawnej polszczyzny? Na Prezesa proponuję kolegę Baranna . Kto jest "ZA" ? Skarbnikiem może zostać pływak Oguś27 .
Tylko trochę głupio będzie, jak barann zostanie PREZESEM, a my zwykłymi CZŁONKAMI . Trzeba dla nas jakąś nazwę wymyśleć, bo ta jest podejrzana. Kto jest chętny, niech się zapisuje. Oguś27 daj numer swojego konta na składkę członkowską .
To ja tak w ramach rekompensaty na prezesa proponuję kogoś bardziej ogarniętego w sprawach ortografii tudzież gramatyki, mianowicie przedmówcę mego. Ogółem rzecz biorąc, jest to całkiem niezły pomysł.
KOLEKCJONER pisze:Kiedy aktualizacja będzie zakończona? hm... brakuje paru kapsli... hm.. jabłonowo jedno usunięto...a co z luką...? kwestia czy trzymać się wcześniejszym załorziom ( katalog nieulegnie zmianie), y zostanie przesunięta numeracja w co bardzo wątpię...
Paweł powiedz coś.. jak to teraz będzie .
No kolcupolcu mamy nowy hicior załorziom Oby tak dalej
PS. "Nie z czasownikami piszemy oddzielnie." Elementarz do nauczania podstawowego klasy 1-3. Wyd. Nowa Era
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!