dzisiaj byłem z kolega w ostrowie i ( nie ze szkopasem ) i poszliśmy do browaru na początku nic nie znalezliśmy ,ale po chwili zobaczyliśmy uchylony garaż na terenie browaru wchodzimy. Patrzymy a tutaj pełno kapsli pełno m in browar zakrzów nr 4 może z ( 70szt zebraliśmy razem ale dałem szkopasowi i koledze bo chce sprzedać ) i ja mam z 20 szt na wymianę . potem kapsle Marysienka z niepiwnych mam 5 szt na wymianę .kolejne to Full browar wrocław mam z 30

12, 5 br ostrów z 15 , pełno starych tyskich i książy ze 100 lekko nr 54 ,55;;d starych żywców pełno syg zegarek i A na 5 godz. 7 up starych 5 szt pisaty nr43 2 i nr 53 3 szt. do tego nie podwójne br okocim nr 50 ,dortmundej br Leżajsk i jeszcze EB nowesze z syg zegarek na 9 2 szt. br. Poznań z piłką 1 szt i kapsle okocim skocz na piwo 5 szt dam skany i jak ktoś jest chętny na wymianę to niech piszę . te kapsle co podałem to tylko te co ja mam tyle samo ma mój kolega co ze mną był i szkopas któremu dałem

oni maja jeszcze magnumy br wrocław ;d razem maja ich z 5 szt. Jeszcze 2 kapsle br zakrzów nr 1 mam ale to jeden do szkopasa drugi do mnie