Ależ to żenujące

A czemu te podejrzenia od razu na niego...PS. Kolec Ty czasem w tym palców nie maczałeś?
Bo to on je kupił.wismat pisze:A czemu te podejrzenia od razu na niego...PS. Kolec Ty czasem w tym palców nie maczałeś?![]()
Prawda, Kolekcjoner ma za sobą nieczystą przeszłość ale od razu posądzać niego? Na allegro przewijają się tysiące ludzi i od razu na niego rzucasz podejrzenie. Poza tym, czemu nie uwierzyć sprzedającemu, że zgubił kapsle? Może zrezygnował ze sprzedaży i to jest powód?
To dla Ciebie jak coś jest wystawione na allegro to nie jest to aukcja? To powiedz mi co. Jak widziałes licytowałem ja i jeszcze jeden allegrowicz, moŻe jemu teŻ zalerzało na tych pokemonach. A co ty zrobiłeś, oczywiście co tam bedziesz licytował, lepiej zaproponowac mu te 50zł i powiedzieć jeszcze Że to i tak bardzo duŻo. I powiesz Że jesteś uczciwy? Ja napisałem do sprzedającego kto kupił te kapsle, On mi odpowiedział i zaproponowałem mu jeszcze raz tyle i mam kapsle .KOLEKCJONER pisze:
Nie zaprzeczam Że była by to moja 2 taka wygrana aukcja w taki sposób, nawet to nie aukcja tylko zwykły zakup.
.