Wstawiajcie zdjęcia lub linki do stron na których są zdjęcia bardzo starych kapsli

Andi pisze:Moim najstarszym Kapslem jest chyba Kapsel z Sobötki Gorkenau-napewno przed 1940 Roku
Znam Kolege Kees Booj osobiscie i bardzo sobie cenie jego przyjazn--ale co co zbioröw mamy troche odmienne zdania.Cinx pisze:Kolega Kees z Holandii wystawiał kiedyś na innym forum kapsle z Urugwaju bodajże z lat 20-tych
Tego nie powiedzialemCinx pisze:Sugerujesz Andi że te kapsle nie są z lat 20-tych ?? Może masz rację, masz większą wiedzę w kapslach deo mnie
Wydaje mi sie, że Andrzejowi chodzi o to, czy te kraje co Ci ubywają, to sprzedajesz je, czy wymieniasz na kapsle z innych krajów, czy co w ogóle z nimi robiszAndi pisze:Nie wiem o co chodzi -po prostu nie kojarze tej wypowiedziAnDrEw pisze:ale ty chyba Andi nie wymieniasz swoich krajów ?? :]
Nigdy nie mialem zamiaru podwazac rzetelnosci i Uczciwosci KeesaGacka pisze:Kees to uczciwy,rzetelny kolekcjoner.A te kapsle,z Urugwaju,maja ponad 80 lat.Nie "wybielam" tu Kees'a,tylko potwierdzam staroc Urugwajskich kapsli.
A wiec odpowiem krötkoGacka pisze:Po co ktos kto ma swiatowa renome,jest ogolnie znany&szanowany,mialby dawac wiecej dowodow na potwierdzenie tego,ile lat maja jego kapsle?Chociaz zdazaja sie "ciekawe"przypadki,chociazby w naszym kraju."Ten" to jest dopiero MITOMAN&BAJKOPISARZ&FANTASTA
To tez proste i nie ma tajemnicy Kupilem je na eBAYdanio_145 pisze:nom bardzo ładne te kapsle. A można wiedziec w jaki sposob je zdobyłes?? Jeśli kupiłeś to za ile a jesli wymieniłes to za co??