[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Kolekcjonerzy - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Zauważyłem że na forum jest 300osób a mniej niż połow ma powyżej 1posta. Zrub my taką jakby liste obesności kto napisze w tym dziale że Jestem aktywny to bądzie aktywny. Niema sensu jest tyle osób a tak mało pisze na sam koniec zrobimy liste kto jest aktywny a kto nie.
---> 1008 Kapsli w Kolekcji <---
---> 295 Polskich Piwnych <---
---> 713 Zagranicznych <---
21.09.2009r-1000 Kapsli
PS. Niezbieam na sygnaturki, odwrotki i zbieram tylko Piwne.
Co macie do ludzi, którzy czytają forum, ale po prostu nie udzielają odpowiedzi, tj. Jatup czy raberts ????? Chcecie pozbawić ich prawa korzystania z niego? Przecież to absurd.
Bez sensu. Przeciez widac kto sie udziela a kto nie.
BTW. Czy tylko ja widze, ze maselko napisal na tym forum 1 post mimo iz tylko w tym temacie napisal 2 ?