najstarsze kapsle
Ale napewno za inne kapsle niz te ktöre ma Davide albo TinoGacka pisze:" ,jakby zona nie wiedziala,nawet nie mowie,ile dalbym za LESOTHO![]()
Te wlasciwie nie wiadomo z kad pochodza i dla mnie sa zwyklymi Kapslami z Afryki Poludniowej i sa warte innego kapsla do wymiany-
Ja nie dalbym wiecej za te kapsle jak 10 Eurocentöw.
Wlasnie na tym przykladzie widac ze mozna pisac co sie chce jakie kapsle sie ma a jakie by sie chcialo miec.
Grzesiek Wstaw jakis Kapsel z RPA albo z kad indziej i niech wszyscy mysla ze to z Lesotho
Kolekcja Kapsli Piwnych
Zbieram kapsle dla siebie.R.P.A to R.P.A. Mi brakuje tego kapsla,zrobie duzo,zeby go miec.SATYSFAKCJA GWARANTOWANA
.Bez sensu jest wygadywanie Andiego,ze kazdy moze wpisywac kraje,jakie chce.W jakim celu ktos to by robil?Sa tacy,znasz jakichs?Napisz."10 centow za kapsla",ktorego ma kilka osob na swiecie?!Skads znam ta oszczednosc&skapstwo.Przeciez on jest naprawde wartosciowy,chocby dlatego,ze jego ilosc jest znikoma.No i jaki egzotyczny&malutki kraj!Moze taki jak HAGEN?

Wks Slask! Kocham kapsle!
No widze ze nie tylko na Kapslach sie nie znasz a juz O geografii to nie masz zupelnie PojeciaGacka pisze: Skads znam ta oszczednosc&skapstwo.Przeciez on jest naprawde wartosciowy,chocby dlatego,ze jego ilosc jest znikoma.No i jaki egzotyczny&malutki kraj!Moze taki jak HAGEN?
A wiec dla przypomnienia
Lesotho jest Krajem o powierzchni30355 km kwadratowych co daje taka powierzchnie jak cala NRW gdzie lezy Hagen jako jedno z miast.#
Ludnosci jest tam 1,9 Miliona co naprzeciw NRW jest tylko 10 % bo tutaj Zyje prawie 20 Milionöw
Najwiekszym partnerem Handlowym jest Unia Zlowa Poludniowej Afryki z tad tez wiele Kapsli z RPA jest przypisywana Lesotho-a czy te istnieja na prawde nikt nie wie-w kazdym razie ja nie widzialem.
z Twoich poszukiwan wynika ze röwniez takiego kapsla nie widziales.
A wiec zejdz na Ziemie i opanuj sie nad tym co piszesz
Kolekcja Kapsli Piwnych
Naprawdę nie sądze żeby w Lesotho była jakaś fabryka kapsli dzięki czemu pojawiłaby sie sygantura identyfikująca ten kraj. W Lesotho jest jeden browar który w całości należy do SABMiller z RPA i z tego co wyczytałem robia w nim te same marki piwa co w RPA, wiec kapsle też sie niczym nie rożnią. Ten kapsel na stronie Davide czy Tina więc ma prawdopodbnie tyle wspólnego z Lesotho że został kupiony na terenie tego państwa...AnDrEw pisze:a czy kapsel ktory jest na davida stronie to Lesotho ? jest to castle lager, ale z tego co sie orientuje ma jakas sygnautre przez co mozna powiedziec ze jest z lesotho ?
Nie bądź wiśniaGacka pisze:Wlasnie kupilem 100-letniekapsle z Wegier

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku