W Łodzi nie ma i pewnie nie będzie giełd birofilistycznych, słyszałem kiedys ze była tam jednak giełda kolekcjonerska w ogóle, ale nie wiem kiedy to było.
Nie wiem jak to daleko, ale chyba niezbyt daleko, w każdym bądź razie w lisopadzie, ok. 19 jest giełda w Radomiu.
Jak znajdę karteczkę informacyjną którą dostałem w Ciechanowie to napisze szerzej na ten temat.
Do sokółki
hmmmm giełda w wakacje czemu nie a byście pomogli bo ja jeszcze młody jestem i trza jakieś by byłokontakty mieć do kolekcjonerów nie tylko kapsli
Pomogę Ci : pawelkam@gmail.com
i juz masz jednego znanego zbieracza, ale pozatym to mam maila do najlepszego zbieracza kapsli w Polsce : krzysmos@gazeta.pl
A tak troche bez przymrużenia oka, to widzę że się nieźle podpaliłeś do tej giełdy. Kto wie, może za pare lat w Lipkowie zrobi się jakąś giełdę. W końcu mieszka tam 2 zbieraczy birofiliów.
Krzysiek pisze:A tak troche bez przymrużenia oka, to widzę że się nieźle podpaliłeś do tej giełdy. Kto wie, może za pare lat w Lipkowie zrobi się jakąś giełdę. W końcu mieszka tam 2 zbieraczy birofiliów.
Krzysiek pisze:Jeśli dobrze kojarzę, to Ty młody jeszcze jesteś więc wszystko przed Tobą.
odezwał się wielki emeryt
JJaq pisze:Do sokółki
hmmmm giełda w wakacje czemu nie a byście pomogli bo ja jeszcze młody jestem i trza jakieś by byłokontakty mieć do kolekcjonerów nie tylko kapsli
Próbuj kto wie co kiedyś wyjdzie z tego
Chelsea We Love You....Blue is the colour
FC CHELSEA is the best in the world yeahhh
Krzysiek pisze:Jeśli dobrze kojarzę, to Ty młody jeszcze jesteś więc wszystko przed Tobą.
odezwał się wielki emeryt
odezwał się ten co na giełdy jeździ, na każdą po kolei
Dowiedziłemsię i upewniłem, że giełda w Radomiu odbędzie się 19 listopada 2005 roku, w Radomiu, na ulicy Struga 7a(chyba od godziny 5-6)
Kontakt : Wiesław Złotko - tel. kom. 660 833 290 do godz.21
Ze względu na to że nie ma żadnych giełd w Łodzi na serio zastanawiam się nad zorganizowaniem takiej giełdy Na razie muszę poszukać pomieszczenia może coś wiecie o bezpłatnym pomieszczeniu w którym mógł bym zorganizować giełde
Ja bym przyjechał, bo to nie tak daleko ze stolicy.
Samemu(a raczej samotnej 7 ) będzie Ci cięzko, ale jak znajdziesz ludzi w okolicy chętnych(może Wiki) to Ci się może udać.
No oczywiście jeśli zorganizował bym taką giełde zaprosił bym wszystkich forumowiczów i miał bym nadzieję że przyjadą oczywiścię zaproszę do współpracy Wikiego który ma podobny pseudonim