Nasza Paczka forumowa
Skoro Bajek się wypisał to znaczy, że się wypisał a nie, że się przepisał na koniec...
Bajek ja bym poczekał na Twoim miejscu z tym wypisaniem, może sprawa "zaginionych" paczek się rozwiąże i akurat się załapiesz na forumową ;)
Bajek ja bym poczekał na Twoim miejscu z tym wypisaniem, może sprawa "zaginionych" paczek się rozwiąże i akurat się załapiesz na forumową ;)
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Paczka dzisiaj dotarła do mnie:) Trochę. czasu pewnie zajmie mi jej przejrzenie. Myślę, że w przyszłym tygodniu wyślę ją dalej.
Czekam na odpowiedź Hamleta w sprawie paczki, ale on chyba nie zagląda już na forum. jeśli nie odp. na priv to paczkę ślę do następnej osoby na liście.
A i jeszcze jedno. Myślałem nad tym aby wymienić pudełko i gazety w środku. Czy mogę to zrobić?
Może jesteście za bardzo przywiązani.. Obiecuje, że sprawie pudełku i gazetom należny im pochówek:).
Czekam na odpowiedź Hamleta w sprawie paczki, ale on chyba nie zagląda już na forum. jeśli nie odp. na priv to paczkę ślę do następnej osoby na liście.
A i jeszcze jedno. Myślałem nad tym aby wymienić pudełko i gazety w środku. Czy mogę to zrobić?

Klub Żużlowy Orzeł Łódź
Mój setny post : Pią Gru 19, 2008 09:11
Mój setny post : Pią Gru 19, 2008 09:11
Jak pudełko się rozlatuje to je wymień
A gazety? Jak chcesz 
I ślij szybko dalej bo następni czekają ;)

I ślij szybko dalej bo następni czekają ;)
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.