To tylko kilka, więcej nie chciało mi się wklejać linków.

Nie wiem być może,wiem że grali na Róbreage w Warszawie chyba w 89 lub 90 roku.Miałem tam jechać razem z moim kumplem ale kumpel mnie wystawił a sam przydygałem(to było jakoś zaraz po skończeniu podstawówki)i nie pojechałem..Filmu nie widziałem siakoś tak wyszło..Zapomniałem dodać że Red Hot też bardzo lubię a oprócz tego jeszcze-Bauhaus,Ministry,Deep Purple(szczegółnie trzecia płyta"Deep Purple"-sentyment),Rush,Beastie Boys,Gong-na stówę coś pominąłem.cringer pisze:
A czy nie grali byli oni na Przystanku jakies dwa-trzy late wstecz???
Gregorian widziales czeski film "Rok diabla"?
Jesli nie obejrz, w filmie tym oprocz wspomnianego przez Bucika Jaromira Nohavicy i zespolu Cehomor wystepuje niejaki Jaz Coleman.
Ministry utwór "Bad Blood"!!!!! Wymiatają tam nieżleGregorian pisze:Nie wiem być może,wiem że grali na Róbreage w Warszawie chyba w 89 lub 90 roku.Miałem tam jechać razem z moim kumplem ale kumpel mnie wystawił a sam przydygałem(to było jakoś zaraz po skończeniu podstawówki)i nie pojechałem..Filmu nie widziałem siakoś tak wyszło..Zapomniałem dodać że Red Hot też bardzo lubię a oprócz tego jeszcze-Bauhaus,Ministry,Deep Purple(szczegółnie trzecia płyta"Deep Purple"-sentyment),Rush,Beastie Boys,Gong-na stówę coś pominąłem.cringer pisze:
A czy nie grali byli oni na Przystanku jakies dwa-trzy late wstecz???
Gregorian widziales czeski film "Rok diabla"?
Jesli nie obejrz, w filmie tym oprocz wspomnianego przez Bucika Jaromira Nohavicy i zespolu Cehomor wystepuje niejaki Jaz Coleman.
Ja za metalicą...tomek8888 pisze: Nie przepadam za rapem i hip-hopem.
Świetna sprawa!!! Naprawde!!! Wiele oddałbym za taki koncert!!!Gregorian pisze:Jarocin 92-cała masa koncertów,Fish ten z Marillion,Nomeansno,U.K Subs,Oi Polloi,Disorder,Chumbawamba w Poznaniu,Apteka,Kult,Janerka,Dżem jeszcze z Ryśkiem...do dziś większość biletów trzymam na pamiątkę..
A ja przybijałem Kazikowi za każdym razem jak tłum wrzucał mnie na scene,a za sceny oczywiście bynajmniej nie schodziłem bocznym wyjściem.danio_145 pisze:Co do koncertu to absolutem dla mnie był 14.11 Tarnów - T.Love kiedy to bawiłem się 20 cm od Muńka, wiązałem mu buty, wypiłem z nim piwko i wyprzybijałem piątki wszystkim członkom zespołu