W Beskidach zima w pełni,ośmieliłbym sie powiedzieć że mamy stan klęski żywiołowej.Jak mieszkam w tej wiosce kole Szczyrku 13 lat,to takich opadów w tak krótkim czasie nie pamiętam.
ło kur********* ,,, ile śniegu Nieee cierpie śniegu ! U nas juz topniał i mieliśmy podjare że na wyczynówykach sobie pośmigamy a tu lipa znowu ulice białe ... A teraz ferie to ma być ponad -15 i w chuu opadów Ja chce wiosne , ciepło ! Rolki , Basen Cringer wspolczuje
Ja też nienawidze śniegu,a tu ciągle pada od kilkudziesięciu godzin non-stop,już nie ma gdzie tego wyrzucać,jedyny plus taki że sie na początku stycznia nająłem do odśnieżania dachów,jutro zaczynam...
Pamiętam takie opady będąc na feriach u ciotki w austryjackich alpach. Dokładnie dwadzieścia lat temu. Podjąłem się ochoczo odśnieżenia podwórka i podjazdu pod dom. Po trzech godzinach dałem sobie spokój. Nasypało tyle, że część domu była zasypana śniegiem. Wzdłuż dróg zaspy przewyższały samochody ciężarowe.
Śnieg jest do ---> Nawet na Rolkach nie mozna pojeździć, lawki pokryte lodem i sniegiem nie mozna Slaydów robić :> Rampy slizgie lipa Kiedyś zima była lepsza , igla sie robiło na sanki , wojny na sniezki ,,, Teraz tak jakoś mnie to niekreci Ale jakos trza z tym zyc ... śnieg padał i bedzie padać
U mnie też dużo śniegu i cały czas pada. U nas ferie były od 2 lutego i pojechalem do Zakopanego na taki obóz narciarski i było tak sobie ze śniegiem nierewelacyjnie. Padać śnieg w Zakopanym zaczoł w poniedziałek a we wtorek wracaliśmy więc nie pojeździliśmy w tych lepszych warunkach. pierwszy tydzien to było ciepło i śnieg był mokry. Ale ogulnie byli fajni ludzi i było super. A teraz zima i nudy to się zabrałem za pożadki z kapslami zamówiłem u stolarza pułeczki i szafke na kapsle jak to dostane to poukładam sobie ladnie kapsle według państw
Jeszcze jej nie mam jak będę miał to dam oczywiście foto. To będzie szafka na 20 półek na jedną półkę wejdzie 150kapsli czyli do całej szafki 3000 kapsli. A co do ceny to jeszcze nie wiem bo koleś nie powiedział. Tylko ,że prawie wszystkie materiały na szafkę i półki zawiozłem mu on ma to tylko fajnie zmątować i trochę dodać od siebie drewna.
"Że niby co źle napisałem?"
Błagam...serio chcesz wiedzieć? To proszę:
zaczoł, ogulnie, pożadki, pułeczki, zmątować+ brak polskich znaków w połowie wyrazów oraz interpunkcja, a raczej jej brak, przez co dziwnie czyta się posty.
Jacek pisze:U mnie też dużo śniegu i cały czas pada. U nas ferie były od 2 lutego i pojechalem do Zakopanego na taki obóz narciarski i było tak sobie ze śniegiem nierewelacyjnie. Padać śnieg w Zakopanym zaczoł w poniedziałek a we wtorek wracaliśmy więc nie pojeździliśmy w tych lepszych warunkach. pierwszy tydzien to było ciepło i śnieg był mokry. Ale ogulnie byli fajni ludzi i było super. A teraz zima i nudy to się zabrałem za pożadki z kapslami zamówiłem u stolarza pułeczki i szafke na kapsle jak to dostane to poukładam sobie ladnie kapsle według państw