Najlepszy piłkarz wszechczasó
Najlepszy piłkarz wszechczasó
Taka niby ankieta zgłaszajcie swoje propozycje na najlepszego piłkarza wszechczasów do 31 paźdżernika tego roku następnie wybiore najlepszych kandydatów i stworze ankiete i prosze o krótkie uzasadnienie wyboru
-
- Kontaktowanie:
Ogólnie wg mnie jest to Pele. Na boisku był nie do pokonania. Co prawda były jakieś afery w życiu prywatnym ale i tak uważam go za wzór zwłaszcza po ostatnim podaniu dłoni Maradoni.
A wczasach wspólczesnych najlepszy jest Ronaldhinio. Dlaczego??
Chyba każdy wie. Takie tricki,zagrania tylko on potrafi.
A wczasach wspólczesnych najlepszy jest Ronaldhinio. Dlaczego??
Chyba każdy wie. Takie tricki,zagrania tylko on potrafi.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Pele, mógłby rywalizować z Maradoną, ale na korzyść Brazylijczyka, jest to, że nie skończył tak jak Maradona.
A w obecnych czasach to oczywiście Ronaldinho Gaucho, moim zdaniem nowy król futbolu. Jego zagrania są po prostu niesamowite, perfekcyjna technika.
A w obecnych czasach to oczywiście Ronaldinho Gaucho, moim zdaniem nowy król futbolu. Jego zagrania są po prostu niesamowite, perfekcyjna technika.
kapsle piwne i niepiwne, bez sygnatur i odwrotek
Ciekawe Danio ile meczy widziałeś z udziałem Pele
Ciężko używąc stwierzenia że ktoś jest najlepszym piłkarzem na świecie.
Ronaldinho ma bajeczną technikę ale nie gra dobrzę główką (jak Terry), nie ma super atomowego strzału (Carlos, Gerrard, Lampard), szybkości takiej jak np Shaun Wright - Philips.
Racja jst wspaniałym piłkarzem (rzuty wolne, technika), ale są umiejętności w których nie dorwna innym piłkarzom nigdy.
Cinx

Ciężko używąc stwierzenia że ktoś jest najlepszym piłkarzem na świecie.
Ronaldinho ma bajeczną technikę ale nie gra dobrzę główką (jak Terry), nie ma super atomowego strzału (Carlos, Gerrard, Lampard), szybkości takiej jak np Shaun Wright - Philips.
Racja jst wspaniałym piłkarzem (rzuty wolne, technika), ale są umiejętności w których nie dorwna innym piłkarzom nigdy.
Cinx
Racja, jako jedyny bramkarz w historii trafił 2 gole w jednym meczu.mr-perez pisze:ale najbardziej bramkostrzelny bramkarz na swiecie .
Pamiętam zawsze jak podchodził do karnych.
Miło się go oglądało, popełniał czasem głupie błędy.
Niestety skończył reprezentacyjną karierę.
PS: On w rep. miał chyba 44 gole strzelone albo 29. Nieźle

Niezaponajmy o tym, ze Hans Joerg Butt w czasach gry w HSV też strzelał karne, i zazwyczaj trafiał.
A Mr Perez może pamięta pewien mecz, w którym Artur Boruc, będąc jeszcze zawodnikiem warszawskiej Legii strzelił gola z karnego.
A Mr Perez może pamięta pewien mecz, w którym Artur Boruc, będąc jeszcze zawodnikiem warszawskiej Legii strzelił gola z karnego.

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Niestety wtedy się jeszcze nie interesowałem piłką, ale może to i dobrzemr-perez pisze:Niestety nie pamietam . A Krzysiek moze pamieta mecz o mistrzostwo Legia-Widzew w 1997 ? W 87min bylo 2:0 dla Legii , a w 90min juz 3:2 dla Widzewa . No i mistrzem Polski byl Widzew. Niech Ci tata opowie , na pewno nie byl zadowolony. Moj ulubiony meczyk , pzdr.

Natomiast mecz Ci przypomne:
Legia -Widzew 6-0

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

mr-perez pisze:Moim zdaniem najlepszym pilkarzem wszech czasow bedzie wkrotce Mr Cinx

Jejku nie mówie ci abys je zmieniał Dikidiki pisze:Popieram ja mam takie poglądy a ty takie i prosze uszanuj je

Ale jak tak myślisz to musisz chyba mięc podstawy.O to mi chodizło.
Po prostu podaj swoje argumenty dlaczego uważasz że Franek jest najlpeszym piłkarzem wszechczasów.