Bylibyśmy rozpoznawalni i to by Nas dodatkowo "zjednoczyło".
Co Wy na to???

Czyimś imieniem raczej nazywa się ulicę, skrzyżowanie, szkołę, budynek, stadion, ale nie jakieś formalne lub nieformalne zrzeszenie. Myślę, że sam kapsel powinien wystarczyć, bo ten kto ma wiedzieć, będzie wiedział o co chodzi (żeby jeszcze podkreślić Pereza, chyba fajniej by było np. na prawym rękawie umieścić mały napis Mr Perez (ja bym dorzucił jeszcze kapsel Widzewa z jego strony)). Polskie forum kolekcjonerów kapsli im. Mr Pereza brzmiało by jak jakieś zrzeszenie katolickie, KSM, schola albo co tam jeszcze. Myślę, że same Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli (PFKK) to strzał w 10.cringer pisze:im. Mr Pereza
Proponowałbym, aby cały napis był z wielkich liter i napisany czcionką podobną do Tahomy, aby napis był lekki, nowoczesny, lekko futurystyczny.Moja sugestia.Wizerunek bobo fruita a wokół nazwa Polskie forum kolecjonerów kapsli.
Myśle że jedna osoba powinna się tym zająć.Przyjąć zamówienia od każdej osoby,i każdy projekt przesłać do firmy.Tak robiliśmy jako kibice Podbeskidzia z koszulkami.Ja ze względu na wyjazd się tego nie podejmę.peterklasinski pisze:powinniśmy zgłosić się do jakiejś firmy internetowej która je dla Nas wykona, a każdy kupi koszulkę ze swoim nickiem we własnym zakresie.