forumowe koszulki
Ja jestem przeciwny BOBOFRUTOM i jakiemukolwiek związkowi koszulki z Mr Perezem. To ma być koszulka FORUMOWA, a nie koszulka ku pamięci jednego z kolekcjonerów.
Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne (bez działu INNE).
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
Bo kapsel z bobofrutem to też reklama...
Oj ciężko będzie Nam wybrać to logo
Oj ciężko będzie Nam wybrać to logo

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jak już się "kłócicie" o miejsce Bobofruta to ja bym go dał na lewym lub prawym rękawku.
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
Bobofrut to tak niszowy produkt, że trudno mówić o jego reklamie, poza tym logo Bobofruta wygląda teraz zdecydowanie inaczej. A jeśli chodzi o skojarzenie z Perezem, to przecież nikt nie musi tego interpretować.Pluto pisze:Bo kapsel z bobofrutem to też reklama...
Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
O! Bardzo fajne
Tylko zwiększył bym odstęp słowa "kapsli" od "Polskie" tak, by wiedzieć gdzie się zaczyna nazwa 

ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- peterklasinski
Nono lasmix! Jak dla mnie druga wersja lepsza, bardzo dobry projekt 

ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Ale nie każdy zna każdego z imienia i nazwiska
Dobrym pomysłem wydaje się połączenie nicka z imieniem i nazwiskiem albo pozostawienie samego nick'a. Skoro to koszulki forumowe to na plecach powinny widnieć nazwy użytkowników forum

Dobrym pomysłem wydaje się połączenie nicka z imieniem i nazwiskiem albo pozostawienie samego nick'a. Skoro to koszulki forumowe to na plecach powinny widnieć nazwy użytkowników forum

ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- peterklasinski
Dzieki pluto, kilka minut na photoshopie i gotowe ;)Pluto pisze:Nono lasmix! Jak dla mnie druga wersja lepsza, bardzo dobry projekt
Wydaje mi sie ze nie opłaca się łączyć imienia i nazwiska z nickiem, szkoda zaśmiecać koszulkę, no i koszty rosnąBronek pisze:HeY
Lasmix dla mnie projekcik jest super. Na giełdy lub spotkania forumowe świetny byłby nick z forum ale chętnie miałbym taką koszulkę z imieniem i nazwiskiem. A może można połączyć imię i nazwisko z nickiem??
Przecież przy zamówieniu można podać imię i nazwisko.Pluto pisze:Ale nie każdy zna każdego z imienia i nazwiska![]()
jutro dorobię bo takie miałem niewyraźne zdjęcie i beznadziejnie by to wyglądało.zipkeczup pisze:A dlaczego nie ma ząbków?
Ale ogółem jak? Podoba się?
- peterklasinski
1. Zrobić listę chętnych
2. Powiększyć loga odpowiednio do wielkości koszulek
3. A wykonanie? Trzeba by to zlecić jakiejś firmie która się tym zajmuje albo w jakimś sklepie komputerowym może się tego podejmą. Najlepiej chyba poszukać jakiejś najtańszej ale z tym się wiąże również jakość nadruku. Swego czasu w mojej miejscowości robili nadruki na koszulki ale zrezygnowali chyba bo było mało chetnych. Kosztowało to w granicach 10-15 zł
2. Powiększyć loga odpowiednio do wielkości koszulek
3. A wykonanie? Trzeba by to zlecić jakiejś firmie która się tym zajmuje albo w jakimś sklepie komputerowym może się tego podejmą. Najlepiej chyba poszukać jakiejś najtańszej ale z tym się wiąże również jakość nadruku. Swego czasu w mojej miejscowości robili nadruki na koszulki ale zrezygnowali chyba bo było mało chetnych. Kosztowało to w granicach 10-15 zł
HeY
Myślę, że trzeba ustalić jakąś konkretną formę. Jak ma to być koszulka forumowa to wszyscy powinni mieć jednakowe czyli albo nick albo imię i nazwisko albo nicki imię z nazwiskiem razem. Żeby później nie było tak, że każdy będzie miał różnie jeden nick drugi imię i nazwisko trzeci połączenie. Jak jednakowy wzór to dla wszystkich. Ja osobiście wolę imię nazwisko i nick.
Myślę, że trzeba ustalić jakąś konkretną formę. Jak ma to być koszulka forumowa to wszyscy powinni mieć jednakowe czyli albo nick albo imię i nazwisko albo nicki imię z nazwiskiem razem. Żeby później nie było tak, że każdy będzie miał różnie jeden nick drugi imię i nazwisko trzeci połączenie. Jak jednakowy wzór to dla wszystkich. Ja osobiście wolę imię nazwisko i nick.
Ja bym zostawił wolną ręke w kwestii imienia,nazwiska i nicka.
Gdybym nie miał w tym jakiegoś celu zarejestrował bym się na forum z imienia i nazwiska,tak więc ja na koszulce wybieram nick.
Gdybym nie miał w tym jakiegoś celu zarejestrował bym się na forum z imienia i nazwiska,tak więc ja na koszulce wybieram nick.
1 styczeń 2009-1157
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------
3437 kapsli
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------
3437 kapsli
Ja byłbym za imieniem, nazwiskiem oraz nickiem. Wiadomo każdemu się nie dogodzi.... Można zrobić demokratyczne głosowanie
A co do wykonania to mu0dy podał link do gościa co robił mu koszulki. Widziałem go w tej koszulce na giełdzie w Krakowie i jakość była zadowalająca. Cena też nie jest wysoka.
Link do gościa: http://www.allegro.pl/show_user.php?search=deo_b

A co do wykonania to mu0dy podał link do gościa co robił mu koszulki. Widziałem go w tej koszulce na giełdzie w Krakowie i jakość była zadowalająca. Cena też nie jest wysoka.
Link do gościa: http://www.allegro.pl/show_user.php?search=deo_b
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- peterklasinski