Bojanowo
Re: Bojanowo
Ten kapsel nie jest az taki starydanio_145 pisze:Witam chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat kapsla z Browu Bojanowo. z którego roku jest ten kapsel?? I dlaczego jest taki cenny??
a cenny dlatego ze kilku z Was chce go miec i licytuje tak duzo na Allegro zamiast sie wziac za wymiane i go zdobyc normalna droga.
Kolekcja Kapsli Piwnych
1. Ja tam nie znam za bardzo osoby która by miało go chociaż w 1 sztuce.Andi pisze:Ten kapsel nie jest az taki starydanio_145 pisze:Witam chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat kapsla z Browu Bojanowo. z którego roku jest ten kapsel?? I dlaczego jest taki cenny??
a cenny dlatego ze kilku z Was chce go miec i licytuje tak duzo na Allegro zamiast sie wziac za wymiane i go zdobyc normalna droga.
2. Analogicznie myśląc, skoro jest tyle wart na allegro, to i za niego inni kolekcjonerzy będą chcieli "Bóg wie czego"

Chociaż ciekawe, czemu to Bojanowo, to taki stereotyp rarytasa polskiego ,jak są inne o wiele cenniejsze powojenne, a nawet nowsze od niego kapsle.
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Szkoda zze nie napisales tego wczesniej-przed tygodniem wymienilem ten kapsel z innyKrzysiek pisze:[
1. Ja tam nie znam za bardzo osoby która by miało go chociaż w 1 sztuce.
2. Analogicznie myśląc, skoro jest tyle wart na allegro, to i za niego inni kolekcjonerzy będą chcieli "Bóg wie czego"![]()
Chociaż ciekawe, czemu to Bojanowo, to taki stereotyp rarytasa polskiego ,jak są inne o wiele cenniejsze powojenne, a nawet nowsze od niego kapsle.
Kolekcja Kapsli Piwnych

Ale myślę, że nie miałbym nic ciekawego niestety do zaoferowania...
Swoją drogą ostatnio Bojanowo było na allegro, zeszło nie tak drogo, szcególnie ze było w ładnym zestawie, be z Lwówkiem starym i Braniewem
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku