forumowe koszulki
Chyba najpierw robi się projekt a dopiero potem wybierany jest wykonawca ;) Weźcie pod uwagę chociaż budowę stadionów na Euro
Najpierw projekt potem wykonawca
Bajek popraw proszę projekt i zrób go w większej rozdzielczości.

Bajek popraw proszę projekt i zrób go w większej rozdzielczości.
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- peterklasinski
No i super. 

Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne (bez działu INNE).
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
- peterklasinski
A mi sie nie podoba, bo nie ma nic wspolnego z Forum (poza napisem...). Wszystko inne - logo, czcionka, jakis angielski napis. Chyba najmniej zwiazane z Forum z dotychczasowych projektow. Zracam uiwage na tytul tematu - "Forumowe koszulki". Popatrzta na koszulki browar.biz - z kilometra widac, ze to forumowe :-(
Kowalsik
Przecierz wcześniej pisaliśmy że nie możemy dać na logo kapsla z jakiegoś piwa bo była by to reklama tego piwa i bylibyśmy z nim kojarzeni. A co do angielskiego napisu to jest krótszy niż pisać ROK ZAŁOŻENIA. A poza tym angielski w tych czasach zna prawie każdy a jak nie zna to sobie może w słowniku sprawdzić co znaczy "since" lub kogoś zapytać.
To ja postawię w takim razie pytanie : Co powinno zawierać logo aby było kojarzone z forum?Kowalsik pisze:A mi sie nie podoba, bo nie ma nic wspolnego z Forum
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Wam nikt nie dogodzimiodek pisze:To może wszystko napiszmy po angielsku, będzie bardziej "trendy", a zawsze przecież ktoś wytłumaczy ciemnocie co "tamoj" jest napisane.

Żeby było bardziej podobne do forum to można walnąć to na przodzie koszulki na środku:

Tylko koszulka zmieniłaby kolor z czarnej na białą.
- peterklasinski
Moim zdaniem: wersja białej koszulki odpada zupełnie. Mniej widać brud na czarnej ;] czyli można w niej dłużej chodzić (broń Boże nie namawiam aby nie prać koszulek ;P)
Pomysł Bajka z tym logo - wg mnie trafiony. Ja jestem jak najbardziej za.
Poza tym, wiadomo, że nie dogodzi się każdemu i zawsze znajdzie się jednostka, której coś nie będzie pasowało.
Chciałam jeszcze dodać, że uważacie logo za mało forumowe. To niby jak ma ono wyglądać ? Mają być te kapsle, z białym tłem na koszulce ? Moim zdaniem napis daje zdecydowanie więcej, a poza tym: jest bardziej widoczny. Ktoś spojrzy na koszulkę z takimi kapslami i się zastanowi "What the fuck?" A jak zobaczy logo Bajka, to od razu skapuje o co chodzi. (mówię strasznie kolokwialnie, wiem.)
Poza tym zawsze można zmienić wygląd forum, przede wszystkim banner, a nawet kolory na jakieś ciemniejsze i już będzie lepiej to wszystko komponowało się z koszulką (tak, jak o tym wspomniał muOdy)
Pomysł Bajka z tym logo - wg mnie trafiony. Ja jestem jak najbardziej za.
Poza tym, wiadomo, że nie dogodzi się każdemu i zawsze znajdzie się jednostka, której coś nie będzie pasowało.
Chciałam jeszcze dodać, że uważacie logo za mało forumowe. To niby jak ma ono wyglądać ? Mają być te kapsle, z białym tłem na koszulce ? Moim zdaniem napis daje zdecydowanie więcej, a poza tym: jest bardziej widoczny. Ktoś spojrzy na koszulkę z takimi kapslami i się zastanowi "What the fuck?" A jak zobaczy logo Bajka, to od razu skapuje o co chodzi. (mówię strasznie kolokwialnie, wiem.)
Poza tym zawsze można zmienić wygląd forum, przede wszystkim banner, a nawet kolory na jakieś ciemniejsze i już będzie lepiej to wszystko komponowało się z koszulką (tak, jak o tym wspomniał muOdy)
Pozdrowienia dla ILoveHeaters vel Mr.Allena : )
Panie i Panowie temat ucichł a koszulki miały mieć oficjalną premierę w Żywcu, więc zostało bardzo mało czasu. Dość tych kłótni i czepiania się o szczegóły koszulek. Każdemu się w pełni nie dogodzi.
Projekt loga już jest i wygląda tak :

Tył koszulki powinien wyglądać tak : (ewentualnie bez imienia i nazwiska pod nickiem lub adresu strony)

Z poprzednich wypowiedzi wyciągnąłem 3 wersje przodu koszulki, wybrałem dwie wg. mnie najlepsze.
1) Z samym logo

2) Z logo i nickiem

Pytanie tylko jaki ma być dokładnie tył i przód koszulki. Ustalmy to wreszcie
Projekt loga już jest i wygląda tak :

Tył koszulki powinien wyglądać tak : (ewentualnie bez imienia i nazwiska pod nickiem lub adresu strony)

Z poprzednich wypowiedzi wyciągnąłem 3 wersje przodu koszulki, wybrałem dwie wg. mnie najlepsze.
1) Z samym logo

2) Z logo i nickiem

Pytanie tylko jaki ma być dokładnie tył i przód koszulki. Ustalmy to wreszcie

ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Zgadzam się z wikim.
Poza tym jeszcze odległość nicka na tyle koszulki dobrze by było, gdyby była 'ruchoma', bo ktoś oprócz mnie też mówił o długości włosów ;] Ale to już jest naprawdę szczegół.
A jesli chodzi o imię i nazwisko - niektórzy mają w nazwiskach polskie ogonki, za które chyba się dodatkowo płaci, więc ja bym pozostała przy samym nicku ;]
Druga wersja z przodem koszulki jest wg mnie lepsza.
Co na to reszta ?
Poza tym jeszcze odległość nicka na tyle koszulki dobrze by było, gdyby była 'ruchoma', bo ktoś oprócz mnie też mówił o długości włosów ;] Ale to już jest naprawdę szczegół.
A jesli chodzi o imię i nazwisko - niektórzy mają w nazwiskach polskie ogonki, za które chyba się dodatkowo płaci, więc ja bym pozostała przy samym nicku ;]
Druga wersja z przodem koszulki jest wg mnie lepsza.
Co na to reszta ?
Pozdrowienia dla ILoveHeaters vel Mr.Allena : )