Posiadam nowe wieści na temat koszulek!
Chciałbym je zamówić u tego sprzedającego :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=639745155
Przesłałem sprzedającemu projekt w celu wstępnego dogadania się.
Okazuje się, że cena jak na aukcji czyli 28, 90 zł. ( Mam nadzieję, że się nie zmieni)
Termin realizacji 5 dni roboczych od daty zaksięgowania pieniędzy na koncie.
Szanowny sprzedający chciał nazwy czcionek, które zostały wykorzystane do stworzenia projektu. Z racji, że to nie mój projekt i nie wiem jakie były używane do jego stworzenia, sprzedający ma mi wysłać listę czcionek z jakich możemy stworzyć napisy.
Proponuje wybrać jedną czcionkę dla wszystkich koszulek! Wiem, że to będzie trudne bo każdy będzie chciał inną ale się postarajmy i wybierzmy jedną wspólną
Aktualnie czekam na te czcionki, więc jak je dostane to je wstawię.
Kolejna sprawa.
Możliwe, że logo jest w zbyt słabej rozdzielczości. Nie chcę, żeby było potem na mnie, że logo jest na koszulkach rozmazane czy rozpikselowane dlatego trzeba je zrobić w większej rozdzielczości min. 300 DPI.
Bajek po rozmowie ze mną zgodził się je zrobić. Jednak potrzebuje zdjęcia kapsla w dużej rozdzielczości.
Jakby ktoś mógł je zrobić, ma dobry skaner (który nie rozmywa boków kapsla) byłbym wdzięczny. Dobrze by było jakby to zrobić w miarę szybko ;)
Teraz najważniejsza sprawa. Wykonawca.
Nikt się nie pali do wykonania, temat koszulek przeżywa teraz chyba kryzys wieku średniego... dlatego ja z Eow się zgłaszamy na ochotników
Mamy nadzieję, że uda się zrealizować ów projekt i że koszulki będą naprawdę fajne.
Jeszcze jedna sprawa. Koszulki wstępnie zamówiło ok. 20 osób więc koszty to ok 600 zł. Jesteśmy biednymi studentami i opcja założenia za koszulki i późniejszego rozliczenia się nie wchodzi w grę. Proponuję aby osoby które będą chciały koszulki wpłaciły pieniądze do mnie na konto. Oczywiście wtedy, kiedy wszystko będzie gotowe do zamówienia. Wtedy zrobi się jeden przelew za całość.
Jeżeli się uda to koszulki będzie można odebrać na giełdzie w Żywcu gdzie będzie znaczna część z Nas. Jeżeli kogoś nie będzie to wyślę mu koszulkę.
Osoby chcące na 100% koszulkę proszone są o wpisanie się w temacie "Koszulki - lista" (dział Kolekcjonerzy)
Czekam na opinie, pomysły, krytykę.