jeśli Tobie się podobają to sorry że cię uraziłem.
Zgadza sięmilan1899 pisze:ysy to Galliani
Może dlatego, że przy powałaniu liczą się umiejętności i forma a nie aktorstwoAgarwen1 pisze:A Dida jest w niełasce
Dunga wystawił na bramkę Julio Cesara(inter) a nie jego
Wydaje mi się, że Real będzie teraz jak równy z równym walczył z Barcą..będzie ciekawie.Real: Pogięci kolesie, kupują gwiazdy za miliony, ale nikt nie pomyślał o tym że playerzy muszą się zgrać, a to nie trwa 5 minut, od dawna nic nie wygrywają bo co roku połowa drużyny jest przebudowywana. No ale w sumie transfery za Kakę i C.Ronaldo zwrócą się im za same koszulki ;P
Bardzo przesadzasz...Swoją drogą co z tego, że mają "talenty" jak nic im to narazie nie daje.Bajek pisze:Arsenal: Wenger jest zajebisty. Wybudowali nowy stadion i nie mają kasy, więc ściągają młode talenty, które pograją 2-3 lata i sprzedają za potężne pieniądze. Masakra.
Ja jestem osobiście za odmłodzeniem składu. Trzeba już pożegnać Deco, Carvalho, Ferreirę, Belletiego. Chciałbym też żeby pseudo kopacz Malouda odszedł ale mądry zarząd rpzedłużył z nim kontrakt...Bajek pisze:Chelsea: Cinx, duży odsetek graczy to też już stare dziadki, a jeden nowy rusek chyba nic nie zdziała