Drogą eliminacji wybrałem 11 czcionek. Przy wyborze kierowałem się tym, żeby miały małe litery, nie były zbyt kosmiczne, były ładne, i pasowały do czcionki, która jest zrobiony napis wokół loga.
Mi osobiście podoba się nr 81 ale nr 69, 222 czy 214 też złe nie są ;)
Jak Wam się podobają?
Ja jestem za każdą koszulką byleby w końcu była. Właśnie wyjeżdżam na długi weekend więc kasę za koszulkę prześlę po powrocie jak będzie wiadomo ile to łącznie z przesyłką wyniesie. No i skoro ma być na koszulka nick to wiadomo, że Bronek:)
Dobra to zróbmy tak, że czcionka na nick będzie niespodzianką skoro nie możemy się dogadać ;)
Teraz ważna sprawa, wpłata kasy na konto. Podaję swoje dane. Postarajcie się wpłacić jak najszybciej. Wiem, że dziś jest święto ale część z Was ma możliwość zrobienia przelewu internetowego.
Rozumiem, że cena koszulki to 28,90 (w tym wliczony koszt przesyłu sprzedającego do Ciebie). Podaj jeszcze koszt przesyłki. Podejrzewam, że koperta+polecony priorytet to ok. 7-8zł, ale napisz to, żeby nie było żadnych wątpliwości.
Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
Niestety nie wliczałem przesyłki ponieważ nie wiem ile ostatecznie osób będzie chciało koszulkę i jak podzielić koszty. Koszt kuriera to 25 zł, na obecny stan chętnych to wychodzi po 1,78 zł czyli nie całe dwa złote.
Polecony priorytet to jakieś 5,10 zł wg cennika Poczty Polskiej. Koperta bąbelkowa coś ok. 1 zł, chyba, że wolisz w zwykłej.
Podsumowując :
28,90
1,78
5,10
+ 1,00
________ 36,78 zł = po zaokrągleniu 37 zł. (To dla osób, które chcą, żeby im wysłać do domu, bo nie będzie ich na giełdzie)
30,68 zł = 31 zł dla osób, które odbiorą na giełdzie.
Kwoty zaokrągliłem, żeby się nie bawić z groszami, jeśli jednak ktoś chce wpłacić z końcówką to proszę.
Premiera koszulek zgodnie z planem na giełdzie w Żywcu!
Mam nadzieję, że nie będziecie zawiedzeni ;)
Jutro wysyłka poleconym priorytetem do osób, które wpłaciły mi pieniądze a nie będzie ich w Żywcu.
Osoby, które nie zapłaciły za koszulkę a zgłosiły chęć jej posiadania są uprzejmie proszone o dokonanie wpłaty na moje konto ;) (Chyba, że będziecie na giełdzie to możecie zapłacić przy odbiorze)
W dnia dzisiejszym wysłałem ostatnią koszulkę.
Chciałbym uzyskać od Was jakieś opinie na temat koszulek.
Mogą być? Pasują? Jakość dobra? Czy może są tak tragiczne, że szkoda gadać?
I takie małe pytanie mam czy ktoś chce jeszcze koszulkę forumową?
Dodruk jest możliwy i jeśli znajdzie się kilku chętnych to mogę się tym znowu zająć (chyba, że wolicie nie )
No jak dla mnie to koszulka jest super. Dobra jakość i dobre wykonanie nadruków. Jedynie nick z tyłu w moim przypadku jest niewidoczny bo zasłaniają mi go moje kłaki no ale nie jest źle.
Generalnie dzięki Pluto, że się tym zająłeś bo tak to pewnie do tej pory nie byłoby tych koszulek. Ja byłbym chętny na jeszcze jedną ale musiałbym mieć kasę, której w tym momencie jeszcze nie mam. Ale niedługo będzie.
W tytule wpiszcie Wasz nick oraz rozmiar koszulki jaki chcecie, bo część nie podała.
"
"36,78 zł = po zaokrągleniu 37 zł. (To dla osób, które chcą, żeby im wysłać do domu, bo nie będzie ich na giełdzie)
30,68 zł = 31 zł dla osób, które odbiorą na giełdzie. "
Ja się tym ostatnio zająłem. Mogę się znowu zając ale pod warunkiem, że kilku chętnych się znajdzie a nie tylko dwie osoby. maselkoadziek611 Wszystkie informacje jakich potrzebujecie znajdują się w tym temacie, ba nawet na poprzedniej stronie...
Ale widać nie chce się przejrzeć tematu
Ps. Nie przelewajcie mi kasy bo dla dwóch osób nie ma sensu zamawiać koszulek.