Jestem na forum ale nie nie pisałem bo jeszcze nie policzyłem wszystkiego Głównie z powdu braku czasu i internetu który prawie wogule nie działa. Jak na teraz to moge powiedzieć ze wszystkich kapsli przywiozłem 310. A ile do kolekcji dojdzie to jeszcze nie wiem.
Wieczorem zeskanuje kapsle i dam zdjecia na forum bedziecie mogli pooglądać kapsle i przy okazji zidentyfikowac. Napewno bedzie szybcie niż szukanie każdego kapsla osobno na bti z moim internetem.
Jacku, większośc z nich możesz tutaj wyszukać http://www.bottlecaps.de/index/
Tych, których nie uda Ci się znaleźć bądź będziesz miał wątpliwości daj na forum do identyfikacji ;)
"Live as you will die today,
Dream as you will live forever"
Cinx przeciesz ja wiem o bti tylko że z moim internetem to mi strasznie długo zejdzie. A tutaj dodałem skany aby się pochwalić i pprzy okazji byście mi troche zidentyfikowali.
bo jakbyś podesłał w niedziele tak jak mówiłeś to do dzisiaj napewno bym wybrał... i wysłał co tam byś chciał.. a tak jutro jade do domu i kapsli na wymiane nie biorę ze sobą.... i 2 tygodnie nie będę miał ich przy sobie... bedziesz musiał poczekać jak reszta kolekcjonerów....
Kolejne spotkanie w Rzeszowie udane. Byłem tylko ja i Cinx no ale powymienialiśmy conieco, pogadaliśmy i wgl. Kolejne spotkanie w 2 niedziele stycznia, więc jeśli będzie ktoś chętny to zapraszamy.