Dla Ciebie państw może sobie być nawet milion pięćset sto dziewięćset, co nie zmienia faktu, że liczba PAŃSTW wynosi 193.Po prostu dla mnie to są różne państwa, z odrębną kulturą itp.
XVI Ankieta Kolekcjonerów Kapsli
-
- Kontaktowanie:
Oj, Cinx strasznie konfliktowy z Ciebie koleś. W zeszłym roku, o ile pamietam też miałeś jakies problemy co do Ankiety co zakończyło się odrzuceniem Twojego zgłoszenia. A chodziło o podział na piwne i niepiwne o ile pamiętam. teraz też szukasz dziury w całym, Ankieta jest dobrowaolna, zawsze ją możesz olać
i zrobić Swoją to wolny kraj.
Ankieta jest jak najbardziej Ankietą kapsli piwnych reszta jest tylko przy okazji.

Ankieta jest jak najbardziej Ankietą kapsli piwnych reszta jest tylko przy okazji.
- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
A gdzie wpisać odwrotki z browarów typu: 
albo z Fanty:
??
Druga sprawa, w liście Polskich browarów nie mam Brzegu, Brzeska... Mam sobie je dopisać w wolnych rubrykach na końcu listy?
Pozdr.
Druga sprawa, w liście Polskich browarów nie mam Brzegu, Brzeska... Mam sobie je dopisać w wolnych rubrykach na końcu listy?
Pozdr.
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
-
- Kontaktowanie:
Ankietę można wysłać do 20 stycznia włącznie, tak? Czyli mogę ją nadesłać do godziny 23:59 dnia 20 stycznia. Dobrze rozumiem? :>
Czy tylko do 20 stycznia. Czyli czas na nadesłanie ankiet kończy się 20 stycznia o godzinie 00:00 ?
Może banalne pytanie ale nie wiem czy zdążę policzyć wszystko bo mam masę nauki...
Czy tylko do 20 stycznia. Czyli czas na nadesłanie ankiet kończy się 20 stycznia o godzinie 00:00 ?
Może banalne pytanie ale nie wiem czy zdążę policzyć wszystko bo mam masę nauki...
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nie chcę popełnic błędu, więc się upewnię: Kapsle z Niemodlina też mam zaliczyć do Głubczyc?Brzeg dopisz do Głubczyc. Tak samo i Niemodlin .
I zostało pierwsze pytanie, gdzie wpisać "zwykłe" odwrotki?
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
-
- Kontaktowanie:
Dopisujcie Panowie jeśli uważacie ze czegos nie ma. Jak jak co roku to jest właściwe dodam ato co nie to nie dodam, Brzeg i Niemodlin.
Ankieta może być wysłana i 21 rano jak ktoś nie zdąży ale nie 22 rano
Odwrotki zwykłe dopisujemy do browarów macierzystych, ze tak powiem. Odwrotki wielko seryjne tylko oddzielnie dla jasności kolekcji!
W czwartek będę już w domu więc jak coś to będę mógł posprawdzać co przyszło w ostatnich dniach!!!
Ankieta może być wysłana i 21 rano jak ktoś nie zdąży ale nie 22 rano

Odwrotki zwykłe dopisujemy do browarów macierzystych, ze tak powiem. Odwrotki wielko seryjne tylko oddzielnie dla jasności kolekcji!
W czwartek będę już w domu więc jak coś to będę mógł posprawdzać co przyszło w ostatnich dniach!!!
A czy w pliku z zagranicznymi dopisujecie również Polskę czy zostawiacie tam puste miejsce?
Dajcie znać bo mam dylemat
BUCIK
Dajcie znać bo mam dylemat
BUCIK
11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
-
- Kontaktowanie:
Witam!
No i koniec nadsyłania Ankiet!!! Kto nie zdążył to trudno. Czekam jedynie na te Ankiety które przyjda dziś a wiem o nich bo wcześniej o tym zostałem poinformowany
Wyniki będa jak najszybciej dam radę to ogarnać, konic lutego, może marzec. Każy kto przysłał zgłoszenie otrzyma jeden drukowany egzemplarz do swojej skrzynki pocztwej!!!
Nie mam możliwości otrzymania wersji elektronicznej bo jej nie bedzie!!
Wybieram się na giełdę do w-wy więc jakby co to chętnie odpowiem na pytania!
Za kilka dni, jak przejże już cały materiał nadesłany zrobię wstępne podsumowanie!!!
Pozdrawiam
Krzysiek
No i koniec nadsyłania Ankiet!!! Kto nie zdążył to trudno. Czekam jedynie na te Ankiety które przyjda dziś a wiem o nich bo wcześniej o tym zostałem poinformowany

Wyniki będa jak najszybciej dam radę to ogarnać, konic lutego, może marzec. Każy kto przysłał zgłoszenie otrzyma jeden drukowany egzemplarz do swojej skrzynki pocztwej!!!
Nie mam możliwości otrzymania wersji elektronicznej bo jej nie bedzie!!
Wybieram się na giełdę do w-wy więc jakby co to chętnie odpowiem na pytania!
Za kilka dni, jak przejże już cały materiał nadesłany zrobię wstępne podsumowanie!!!
Pozdrawiam
Krzysiek
-
- Kontaktowanie:
Wzmacniacz - jak tak dalej pójdzie to ankieta będzie prezentem na Dzień Dziecka. Może to i lepiej bo przynajmniej coś dostanę.
Poważnie - na jakim jesteś etapie???? bo wyniki już raczej mocno nieaktualne.
Pozdrawiam pracusia!

Pozdrawiam pracusia!
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
Tak na poważnie to Ankieta jest już gotowa!!!!
Jutro odbieram z kopiowania i w poniedziałek zaczynam wysyłać!
W sobotę na Gdańskiej Zaspie około godziny 16-tej w pubie Cuba Libre premiera Ankiety w miłym towarzystwie przy złocistym trunku, jak ktos ma ochotę wpaśc niech da znać na maila, podeśle namiary!
Pozdrawiam

W sobotę na Gdańskiej Zaspie około godziny 16-tej w pubie Cuba Libre premiera Ankiety w miłym towarzystwie przy złocistym trunku, jak ktos ma ochotę wpaśc niech da znać na maila, podeśle namiary!
Pozdrawiam
-
- Kontaktowanie: