2010.01.23 – XI Zimowa Giełda w Warszawie
Miałem napisać małą relację z giełdy, tak więc oto ona (plus kilkanaście fotek)
Wiem, że już 2 tygodnie po giełdzie, ale lepiej późno, niż wcale ;)
Sobota, pobudka 3:50. Wyjazd gdzieś ok. 4:30 i godzinka jazdy autobusem na miejsce giełdy plus dojście z 10 minut przy -19 stopniach (nie było to przyjemne, można zamarznąć)
Wejście na giełdę ok. 5:45. Na miejscu jest już sporo ludzi jak na tą godzinę. Wejściówka 5 zł, więc cena normalna. W tym podstawka i kupon na loterię gratis.
Sama giełda wspaniała! Bardzo dużo ludzi (czasami ich ilość przeszkadzała, trzeba było się przeciskać między stolikami), wspaniałe towarzystwo i atmosfera.
Ku mojemu zaskoczeniu w Warszawie pojawiło się bardzo dużo ludzi z forum ;)
Z nowych osób poznałem wikiego, wzmacniacza, lowolaka (trzeba było go zawołać bo się nie chciał ujawnić
) i braci bliźniaków (funboya i jego brata, nick umknął mej pamięci). Oczywiście starzy znajomi również dopisali. Pojawił się również młody, nie znany nam kolekcjoner z Warszawy. Gratisy, namiary na forum podane, może kiedyś się ujawni ;)
Nie wiem czy czasem kogoś nie pominąłem, jak tak to przepraszam.
Giełdę wspominam bardzo miło, towarzysko i kapslowo bardzo udana
Doszły mi pierwsze kapsle z serii Kormorana i to od razu 115 sztuk plus kilkanaście powtórek, ponieważ wybierałem w ciemno bez żadnej listy. Do tego kolejne 115 różnych innych, czyli łącznie 230 sztuk. Nie liczę kapsli ze spotkania przed giełdowego z lendoo
Zdjęcie ciekawszych w temacie „Chwalimy się” ;)
Zdjęć mam kilkanaście, robione telefonem bo aparat kończy swój żywot. Może nie jakaś super jakość, ze względu na średnie warunki oświetleniowe panujące w Medyku ale coś się da zobaczyć.
Link do hostingu poniżej:
http://www.speedyshare.com/files/207956 ... szawie.rar
Obowiązkowo za rok się zjawię ;)
Wiem, że już 2 tygodnie po giełdzie, ale lepiej późno, niż wcale ;)
Sobota, pobudka 3:50. Wyjazd gdzieś ok. 4:30 i godzinka jazdy autobusem na miejsce giełdy plus dojście z 10 minut przy -19 stopniach (nie było to przyjemne, można zamarznąć)
Wejście na giełdę ok. 5:45. Na miejscu jest już sporo ludzi jak na tą godzinę. Wejściówka 5 zł, więc cena normalna. W tym podstawka i kupon na loterię gratis.
Sama giełda wspaniała! Bardzo dużo ludzi (czasami ich ilość przeszkadzała, trzeba było się przeciskać między stolikami), wspaniałe towarzystwo i atmosfera.
Ku mojemu zaskoczeniu w Warszawie pojawiło się bardzo dużo ludzi z forum ;)
Z nowych osób poznałem wikiego, wzmacniacza, lowolaka (trzeba było go zawołać bo się nie chciał ujawnić

Nie wiem czy czasem kogoś nie pominąłem, jak tak to przepraszam.
Giełdę wspominam bardzo miło, towarzysko i kapslowo bardzo udana

Doszły mi pierwsze kapsle z serii Kormorana i to od razu 115 sztuk plus kilkanaście powtórek, ponieważ wybierałem w ciemno bez żadnej listy. Do tego kolejne 115 różnych innych, czyli łącznie 230 sztuk. Nie liczę kapsli ze spotkania przed giełdowego z lendoo

Zdjęcie ciekawszych w temacie „Chwalimy się” ;)
Zdjęć mam kilkanaście, robione telefonem bo aparat kończy swój żywot. Może nie jakaś super jakość, ze względu na średnie warunki oświetleniowe panujące w Medyku ale coś się da zobaczyć.
Link do hostingu poniżej:
http://www.speedyshare.com/files/207956 ... szawie.rar
Obowiązkowo za rok się zjawię ;)
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Dokładnie to 38lendoo pisze:Z tego co pamiętam to ode mnie Ci doszło z 40

Uff, już nie muszę się męczyć jak miałeś na imięeryk2001 pisze:Pluto napisał:
funboya i jego brata, nick umknął mej pamięci
Dla ulżenia twej pamięci - Eryk

Nie muszą, to zależy od organizatora na która będzie giełda. Ja nie miałbym nic przeciwko organizowaniu giełd na 12-13 ;) Wyspać się można a i czasami lepsze połączenia pociągowe są ;)a tak zapytam te giełdy muszą być tak rano xd
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Hej, jestem z Warszawy. Niestety przegapiłem tę giełdę. Mam pytanie do forumowiczów, czy jest tu ktoś z Warszawy? Mam około 200 kapsli do wymiany, rozważam też zakup kapsli, ale przede wszystkim interesuje mnie wymiana. Mój mail to sasza_pilat@wp.pl