[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result XVII Impresje Piwne - Giełda Człuchów - 10.07.2010 r. - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Zawsze wydawało mi się, że ludzie jadą na giełdy dla spotkań i wymian a nie dla gratisów.
To co pamiętam patronami giełdy w Człuchowie już byli Amber, Krajan, KP i GŻ.
Chętnie bym przyjechał, mam nawet połączenie z przesiadką (prawie 6h jazdy w nocy). Stąd decyzja o tym czy będę to prawdopodobnie kwestia ostatnich dni przed giełdą.
Polskie kapsle, które doszły z giełdy są już na mojej stronie w "nowości" dodatkowo ponad 60 kapsli z zagranicy, kilka egzotyków. Łącznie około 80 kapsli. Jestem w 100% zadowolony z giełdy