zakochany kapsel
- mr-perez
- Kontaktowanie:
zakochany kapsel
Czy ktos wie co to za jeden ? Znalazlem go w Czechoslowacji w 1985 roku , okolice Bratyslawy...
- Załączniki
-
- perez 041.jpg (14.44 KiB) Przejrzano 3227 razy
Zgadza sie
Moje niedopatrzenie wynika stad że kupowałem tą wode w Chorwacji i nie wiedziałem ze to produkt miedzynarodowy 
http://www.radenska.si/

http://www.radenska.si/
Andi, czy jestes pewien ze na tym piwie jest taki sam kapsel?? Bo taki wlasnie osobiscie zdjalem z butelki woda Radenska podczas wakacji w b.Jugoslawii pod koniec lat 90ych. Takze na bottlecaps.de podobnie go zakwalifikowalo wiele innych osob. Zreszta na podanej przez ciebie stronie przy tym piwie jest napisane tylko, ze dostepny tylko w 0,5l puszkach, a nic o butelkach.
Ja wode Redenska i te charakterystyczne 3 serduszka pamietam jeszcze z dziecinstwa i wakacji nad Adriatykiem w wielkiej Jugoslawii, i chyba w calym kraju byla to wtedy dosc popularna woda, wiec nie mozna tego porownywac z tymi wodami sprzedawanymi w Polsce i zaakpslowanymi jakimis przypadkowo zdobytymi kapslami. Jesli rzeczywiscie to piwo 3 Hearts ma dokladnie taki sam kapsel, to mamy do czynienia z dosc ciekawym przypadkiem uzywania dokaladnie tego samego wzoru przez roznych producentow do roznych produktow. Ciekawe wiec czy mamy do czynienia z plagiatem??
Jedna rzecz tylko zwrocila teraz moja uwage: srodkowe serduszko na tym kapslu jest obnizone, tak samo jak na butelkach Radenskiej (vide strona jak podal Pawel), podczas kiedy na rysunkach tych piw (na stronie ktora ty podales) serduszka sa zawsze w jednym poziomie. Tak samo jest z praktycznie wszystkimi kapslami Three Hearts jakie mozna zobaczyc na bottlecaps.de. Wiec albo przez jakis czas kapslowano butelki kapslem od Radenskiej, albo blednie ktos zaliczyl ten kapsel do szwedzkiego piwa sugerujac sie rysunkiem serduszek.
Jedna rzecz tylko zwrocila teraz moja uwage: srodkowe serduszko na tym kapslu jest obnizone, tak samo jak na butelkach Radenskiej (vide strona jak podal Pawel), podczas kiedy na rysunkach tych piw (na stronie ktora ty podales) serduszka sa zawsze w jednym poziomie. Tak samo jest z praktycznie wszystkimi kapslami Three Hearts jakie mozna zobaczyc na bottlecaps.de. Wiec albo przez jakis czas kapslowano butelki kapslem od Radenskiej, albo blednie ktos zaliczyl ten kapsel do szwedzkiego piwa sugerujac sie rysunkiem serduszek.