2010.09.04 - IX Lubelska giełda birofilii
Cieszę się ,ze mogłem niektórych z Was gościć u siebie w domu.Szkoda tylko,ze tak szybko "zgasłem".No ,ale cóż ,spotkanie przed giełdowe było niezwykle wyczerpujące i trwało do późna w nocy ,natomiast giełda była jak zwykle ..czyli za krótka.
Dziękuję wszystkim,bez wyjątku ,którzy przybyli na lubelska giełdę .DZIĘKI !
Dziękuję wszystkim,bez wyjątku ,którzy przybyli na lubelska giełdę .DZIĘKI !
Giełda udana, dużo znajomych twarzy ale też trochę nowych, do kolekcji dochodzi ok. 110 kapsli 
PS: Droga na giełdę i z powrotem utkwi mi w pamięci na zawsze
Jadąc do Lublina będąc jakieś 10 km przed L mieliśmy stłuczkę która nas kosztowała 200 zł + wizyta u lakiernika (tzn. nie nas tylko naszego kierowce bo to jego wina). Wracając z L dobrze ustawiony radiowóz namierzył nas na radar, mając 82 km/h w terenie zabudowanym kierowca dostał 200zł i 6 punktów karnych i dalej już dojechaliśmy bez większych atrakcji 

PS: Droga na giełdę i z powrotem utkwi mi w pamięci na zawsze

Jak ja wracałem to też stali. Ale wiedziałem że będą, bo ktoś mi mrugnął długimi.
Jacku, obawiam się, że kierowca chyba już nie pojedzie z Tobą na następną giełdę- cztery stówy wydać na jednej to nie lada wyczyn.

Jacku, obawiam się, że kierowca chyba już nie pojedzie z Tobą na następną giełdę- cztery stówy wydać na jednej to nie lada wyczyn.

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.