Kto się wybiera do Poznania na giełdę? Byłem już 2 razy, będę po raz 3 Wyjadę w piątek, pociąg przez WAWE, ktoś się dosiądzie?? Można by w jednym przedziale się spotkać i pogadać wymienić.. wiadomo <bro>
To którym pociągiem chcesz jechać przez Warszawę. Tym co jest 03:10 w Poznaniu?
Daj znać.
G.
Po weekendzie będę wszystko wiedział, rok temu jakoś tak jechałem. I Z dworca PKP Z buta szedłem na miejsce bo miałem jeszcze sporo czasu do rozpoczęcia. Po niedzieli napiszę co i jak.
Więc wyjeżdżam o 20 w piątek, przesiadka w Wawie, i o 5:30 w Poznaniu. Więc kto jedzie na giełdę?? W Warszawie można by się zgrać jakoś. Jak coś nr kom na pw.
KOLEKCJONER pisze:Więc wyjeżdżam o 20 w piątek, przesiadka w Wawie, i o 5:30 w Poznaniu. Więc kto jedzie na giełdę?? W Warszawie można by się zgrać jakoś. Jak coś nr kom na pw.
napisz na forum jakie to połączenie ,aby na 5,30 być w Poznaniu,bo na necie jakoś nic nie mogę znależć , Pytam z ciekawości ,bo i tak na giełdę nie jadę
Czy myślicie że ktoś będzie ryzykował przejazd pociągiem w takich warunkach ? Dzisiaj wsiadłem do pociągu PKP Warszawa Falenica o godz. 6:55 (choć pociąg powinien być 6:19), do stacji docelowej czyli Warszawa Śródmieście (około 30 km) przyjechałem na godz. 8:55. Na co dzień jeździ się max 40 min, a tym raze jak widać nawet 2,5 godziny było za mało
No ale cóż nie takie wyjazdy i nie takie pogody za nami więc do odważnych świat należy !
Lowolak - ja z uwagi na te anomalie chyba sobie Poznań odpuszczę, a bardzo chciałem jechać. Miałem potem wracać z Poznania bezpośrednio do Krakowa - ale za stary jestem na takie hardcorowe przygody
Pozdrawiam
G.
11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
no i ja sobie odpuszczam, nikt tu za bardzo nie napisał że będzie..A chciałbym sporo kapsli kupić, wymienić. Ale jak mało kolegów kapslarzy będzie, i przy warunkach pogodowych jakie mamy, z przykrością odpuszczam... teraz w styczniu chyba samo do Wawy.
bucik pisze:Kolekcjoner - mam taką samą jak Jurek prośbę.
Lowolak - ja z uwagi na te anomalie chyba sobie Poznań odpuszczę, a bardzo chciałem jechać. Miałem potem wracać z Poznania bezpośrednio do Krakowa - ale za stary jestem na takie hardcorowe przygody