[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result XVII Ankieta Kolekcjonerów Kapsli - Strona 5 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Dzisiaj również otrzymałem przesyłkę z ankietą i kapslem:) Wzmacniacz dzięki wielkie za ogrom pracy włożony w tą ankietę no i oczywiście za okolicznościowy piękny kapsel.
Dziękuję ogromnie za ankietę - wczoraj do mnie przyszła... nie spodziewałam się czegoś takiego - jak dla mnie bomba! Świetna robota, w tym roku zapewne znów wezmę udział
Wiki no właśnie Twoja przesyłka wróciła z adnotacja "adresat nieznany" hehehe poszła z pełnym adresem więc oczekuj. Na nowo robiłem dane osobowe w tym roku i wpisywałem tylko co podaliście w formularzu i dlatego to zamieszanie!!!
Jakby ktoś chciał dołączyc do grona Ankietowiczów to jak najbardziej zapraszam. Osoby które juz brały udział w Ankiecie pliki dostają z urzędu niejako, nowi zaś musza przysłać imię i nazwisko, dokładny adres oraz adres mailowy, ewentualnie nick z forum. W grudniu rozpoczynam rozsyłanie plików.
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Chyba już wszyscy dostali Ankiety bo nikt nie zgłasza zaginięcia Do Wikiego Ankieta uzupełniona o numer mieszkania poszła, więc dojdzie. W historii nie zdażyło się zaginięcie, na szczęscie. Szkoda ze nie każdemu chce sie potwierdzac otrzymanie przesyłki.
Dziękuję wszystkim za udział zapraszam na 18-stke.
Paweł jakbyś chciał to mógłbyś już uwolnić temat.
Pozdrawiam