Kapsel okolicznościowy na 18-ke Ankiety!!!
-
- Kontaktowanie:
Kapsel okolicznościowy na 18-ke Ankiety!!!
Witam!
Wiem ze jeszcze sporo czasu do samej Ankiety ale doszły mnie słuchy że jeden z kolegów pracuje juz nad projektem kapsla do XVIII wydania.
Chodzi o to że jak wcześniej już zaznaczyłem w tym roku będzie kapsel tematyczny. Okazja ku temu jest przednia bo mamy rok Hevweliusza. Jak wiadomo pan Jan Heweliusz był astronomem ale przy okazji również piwowarem i był z Gdańska. Wiec pasuje idealnie.
Kapsel do XVIII wydania, jeśli uda sie go zrobić, będzie dotyczył tego znamienitego człowieka. Jeśli ktoś chciałby podzielic się swoim projektem zapraszam. Kapsel powinien być jedno kolorowy bo dwa kolory sa za drogie, choć nie wykluczam możliwosci druku dwu i więcej kolorów, wiadomo od czego to zależy.
Kapsle beda wydrukowane w małej ilosci prawdopodobnie 100 szt. i beda dostepne tylko dla osób biorących udział w Ankiecie, wyjątek to jeżeli zwycięzki projekt zrobi ktoś kto nie bierze udziału w Ankiecie, logiczne! Właściciel zwyciezkiego projektu otrzyma równiez komplet kapsli z XV wydania (3 szt.) oraz z XVII (1 szt.) no i oczywiście kapsel z XVIII.
Czy będą kapsle extra nie wiem, nie odemnie to zależy, ale jesli nawet takowe by były bedą rozdawane, nie sprzedawana, na takich samych zasadach jak w tym roku. Jak się to komuś nie podoba jego problem. Ale żeby było jasne i jeden z drugi nie mówił że kumoterstwo, pier.... komercja rodawanie kapsli koleżkom itd. to nie planuje takiej akcji jak bedzie to bedzie to całkowicie spontaniczny spontan!!!!! :>
Pozdrawiam wszystki zwolenników jak i przeciwników akcji!!!
A jeszcze bym zapomniał!Pprojekty nie musza byc elektroniczne, moga być wykonane dowolną techniką, ale to co podeślecie na maila zubero@poczta.fm czy zamieścicie na forum lub przyślecie liste do mnie (adres podam na życzenie) musi być projektem do druku ne pół produktem zarysem czy czyms takim
No to czekam!! Czasu jest mnóstwo!!!!!
Niespeszcie się!!!!!!
Wiem ze jeszcze sporo czasu do samej Ankiety ale doszły mnie słuchy że jeden z kolegów pracuje juz nad projektem kapsla do XVIII wydania.
Chodzi o to że jak wcześniej już zaznaczyłem w tym roku będzie kapsel tematyczny. Okazja ku temu jest przednia bo mamy rok Hevweliusza. Jak wiadomo pan Jan Heweliusz był astronomem ale przy okazji również piwowarem i był z Gdańska. Wiec pasuje idealnie.
Kapsel do XVIII wydania, jeśli uda sie go zrobić, będzie dotyczył tego znamienitego człowieka. Jeśli ktoś chciałby podzielic się swoim projektem zapraszam. Kapsel powinien być jedno kolorowy bo dwa kolory sa za drogie, choć nie wykluczam możliwosci druku dwu i więcej kolorów, wiadomo od czego to zależy.
Kapsle beda wydrukowane w małej ilosci prawdopodobnie 100 szt. i beda dostepne tylko dla osób biorących udział w Ankiecie, wyjątek to jeżeli zwycięzki projekt zrobi ktoś kto nie bierze udziału w Ankiecie, logiczne! Właściciel zwyciezkiego projektu otrzyma równiez komplet kapsli z XV wydania (3 szt.) oraz z XVII (1 szt.) no i oczywiście kapsel z XVIII.
Czy będą kapsle extra nie wiem, nie odemnie to zależy, ale jesli nawet takowe by były bedą rozdawane, nie sprzedawana, na takich samych zasadach jak w tym roku. Jak się to komuś nie podoba jego problem. Ale żeby było jasne i jeden z drugi nie mówił że kumoterstwo, pier.... komercja rodawanie kapsli koleżkom itd. to nie planuje takiej akcji jak bedzie to bedzie to całkowicie spontaniczny spontan!!!!! :>
Pozdrawiam wszystki zwolenników jak i przeciwników akcji!!!
A jeszcze bym zapomniał!Pprojekty nie musza byc elektroniczne, moga być wykonane dowolną techniką, ale to co podeślecie na maila zubero@poczta.fm czy zamieścicie na forum lub przyślecie liste do mnie (adres podam na życzenie) musi być projektem do druku ne pół produktem zarysem czy czyms takim
No to czekam!! Czasu jest mnóstwo!!!!!
Niespeszcie się!!!!!!
Napis na ząbkach "XVIII EDYCJA..." do odwrócenia.cinuch pisze:Moja propozycja
Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne (bez działu INNE).
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
Czy ktoś z Was może wie jak nazywa się przedmiot, który Heweliusz trzyma w ręku? http://janheweliusz.klient.owner.pl:889 ... liusz1.jpg
Bóg jest kobietą?! Skąd to wiesz?Bajek pisze:Niech Ci pani Bozia wynagrodzi w kapslach ;)

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
-
- Kontaktowanie:
-
To i ja załączę swój pomysł.
Niestety nie mam umiejętności ani możliwości by zrobić takie coś w komputerze (prezentowałoby się to zapewne znacznie lepiej) Więc wrzucam mój pomysł (rysowane długopisem).
Sami oceńcie..

Uploaded with ImageShack.us
Te napisy miałyby się znaleźć na ząbkach.
Pozdrawiam
Niestety nie mam umiejętności ani możliwości by zrobić takie coś w komputerze (prezentowałoby się to zapewne znacznie lepiej) Więc wrzucam mój pomysł (rysowane długopisem).
Sami oceńcie..

Te napisy miałyby się znaleźć na ząbkach.
Pozdrawiam
- JulasTczew
-
-
- Kontaktowanie:
-
W takim razie drugi z tej seryjki
Efekt nieprzespanej nocy

EDIT
Jakby co ten pan (z założenia Heweliusz) nie obala flaszki tylko patrzy przez lunetę ;p

EDIT
Jakby co ten pan (z założenia Heweliusz) nie obala flaszki tylko patrzy przez lunetę ;p
A ja popłynąłem na patencie z uprzedniego roku 
Projekt:

Wizualizacja:

Projekt:

Wizualizacja:

-
- Kontaktowanie:
podam link bezpośredniyoreck pisze:Bajek, ,do czego ten link jest,bo niestety nie jestem zapisany na fejsbuku
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4360_n.jpg
2009 sztuk