W końcu!!

A dlaczego miałyby być? Rzecznik Grupy Żywiec wypowiedział się, że nie będzie warzenia ani butelkowania w Polsce, tylko sama dystrybucja.wtk pisze:A mogą być!?!
Szkoda? I bardzo dobrze. Jeszcze tego by brakowało, żeby Guinnessa warzyli i/lub rozlewali w Polsce i zakładali importowane kapsle. Wystarczy już rakszawskich Oranjeboom, Tatranów i innych wynalazków, co to w celu uniknięcia większego zła zostały umieszczone w katalogu, bo mieszczą się w definicji "polskiego kapsla".wtk pisze:Szkoda..
A po co na siłę doszukiwać się nowych wzorów w odcieniach? Jeszcze za mało polskich kapsli? Zarówno Tatrę, jak i Trybunalskie uważam za odcień, który nie powinien się znaleźć w katalogu.yoreck pisze:jeszcze raz trybunalskie miodowe - chyba różnica jest bardziej widoczna niż
Leżajsk 83 / tatra z jasno żółtym środkiem/
Uploaded with ImageShack.us
nic na siłę wszystko młotkiemTomek pisze: po co na siłę doszukiwać się nowych wzorów w odcieniach
A gdzie ja napisałem, że Ty chciałeś je umieścić w katalogu? Ja wyraziłem swoją opinię na ten temat.yoreck pisze:powiedz mi Tomku drogi w którym miejscu napisałem,że powinny znaleźć się one w katalogu?
hm.. na szewskiej taki sklepik przy kościele nieduży.wtk pisze:Gdzie upolowałeś to dziadostwo?KOLEKCJONER pisze:...wczoraj we Wrocławiu kupiłem dębowe.
Łażę i szukam i nie mogę znaleźć Dap!
Wszędzie gdzie byłem
to tylko Cp zakurzone stoi!!
Czyli kraść zdjęcie z aukcji i zamieszczać tutaj ? To nic innego jak naruszenie praw autorskich ;) Więc jesli nie wklejać linków to mówić:KOLEKCJONER pisze:No i lepiej zdjęcie a nie link wklejać.
Naruszę prawa i co posądzą mnie o coś? a co ja sprzedaje te zdjęcie? lub kapsle używając to zdjęcie? wklejasz zdjęcie, piszesz ze pochodzi z allegro i koniec. Bez przesady.chaos pisze:Czyli kraść zdjęcie z aukcji i zamieszczać tutaj ? To nic innego jak naruszenie praw autorskich ;) Więc jesli nie wklejać linków to mówić:KOLEKCJONER pisze:No i lepiej zdjęcie a nie link wklejać.
"Nowy kapsel X znajdzcie sobie jego zdjęcie" albo poczekać aż ktoś będzie owy kapsel posiadał i zrobi zdjęcie.