Kolega GLEVERS ...
Kolega GLEVERS ...
Serdecznie nie polecam kolegi Gleversa, pomimo kilku upomnień z mojej strony wciąż już czekam na moje kapsle, swoje wysłałem blisko 2-3 miesiące temu. A to miał remont w domu, a to nie miał czasu i takie tam, ostatnio nawet zapewniał, że wyśle kapsle, poczekałem tydzień, dłużej nie mam zamiaru .... Tak więc dla tych co chcą się wymienić z Gleversem mają przestroge z mojej strony. Pozdrawiam. 

Poszukuję starszych kapsli po piwie z Italii
Myślę, iż to niewystarczy...tak jak już pisałem pomimo jego zapewnień kilkakrotnych ze kapsle wyśle, wciąż ich nie mam, a gdy mówiłem że niedlugo napisze coś na forum o jego zachowaniu i "kantowaniu" odpowiadał, że "moge sobie pisać i że ma to gdzieś" . Z takim człowiekiem nie mam dalej zamiaru pisać, wole przecierpieć moje kilkanaście kapsli z masówy ...danio_145 pisze:Myśle, że wystarczy pogadać i się dogadacie.
Może to zależy od osoby z którą romawia, bo ja nie miałem z nim kłopotów.danio_145 pisze:Ciekawi mnie to, że np. wobec ciebie i cinx'a Glevers był arogancki a wobec innych osób juz nie.

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Chyba nic Krzyśku nie sugerujesz.Krzysiek pisze:Może to zależy od osoby z którą romawia, bo ja nie miałem z nim kłopotów.danio_145 pisze:Ciekawi mnie to, że np. wobec ciebie i cinx'a Glevers był arogancki a wobec innych osób juz nie.
Po prostu moje kontakty z Konradem trochę stopniały po pewnej sprzeczce.
Witam wszystkich !
Postanowiłem wyjaśnić tę, jak zauważyłem głośną sprawę.
Fakt - nie wysłałem Andrzejowi kapsli, od wymiany minęło 2,5 miesiąca. Dlaczego ? Poprostu zapomniałem ich wysłać. Potem poprostu nie chciało mi się... Wiem że to trochę nieodpowiedzialne podejście ale cóż...
Kapsle wysyłam jutro, czyli w poniedziałek 20.02 , leżą u mnie na półce przyszykowane już od ponad 2 miesięcy...
Za tą sytuację chciałbym przeprosić Andrzeja i apeluje do niego, aby następnym razem był trochę bardziej cierpliwy i wyrozumiały, a to co zrobił - pisał mi że jestem spalony u zagranicznych kapslarzy uważam za nieodpowiednie zachowanie.
Dziękuję wszystkim kolegom kolekcjonerom, którzy wystawili mi dobrą opinię na forum.
Jeżeli chodzi o to co pisał Cinx - poprostu pewnego razu posprzeczałem się z nim na gadu-gadu w czasie wymiany. Proponował mi, według mnie, mało atrakcyjne kapsle.
Myślę że wyjaśniłem tę sprawę i ten incydent z Andrzejem nie przekreśli moich kontaktów z kolekcjonerami z forum.
Postanowiłem wyjaśnić tę, jak zauważyłem głośną sprawę.
Fakt - nie wysłałem Andrzejowi kapsli, od wymiany minęło 2,5 miesiąca. Dlaczego ? Poprostu zapomniałem ich wysłać. Potem poprostu nie chciało mi się... Wiem że to trochę nieodpowiedzialne podejście ale cóż...
Kapsle wysyłam jutro, czyli w poniedziałek 20.02 , leżą u mnie na półce przyszykowane już od ponad 2 miesięcy...

Za tą sytuację chciałbym przeprosić Andrzeja i apeluje do niego, aby następnym razem był trochę bardziej cierpliwy i wyrozumiały, a to co zrobił - pisał mi że jestem spalony u zagranicznych kapslarzy uważam za nieodpowiednie zachowanie.
Dziękuję wszystkim kolegom kolekcjonerom, którzy wystawili mi dobrą opinię na forum.
Jeżeli chodzi o to co pisał Cinx - poprostu pewnego razu posprzeczałem się z nim na gadu-gadu w czasie wymiany. Proponował mi, według mnie, mało atrakcyjne kapsle.
Myślę że wyjaśniłem tę sprawę i ten incydent z Andrzejem nie przekreśli moich kontaktów z kolekcjonerami z forum.
Warmia i mazury the best !
Hm...abym był bardziej cierpliwy ? Czyli powinienem czekać na te kilka kapsli 6 miesięcy i codziennie Ci o nich przypominać ?
nieodpowiednie zachowanie - Ostrzegałem wcześniej i zrobiłem to o czym mówiłem - napisałem o tym na forum i powysyłalem maile kolegom z zagranicy. Zapewne gdybym nic nie zrobił kapsli bym nigdy nie dostał.
Szkoda też że na GG piszesz, że nie wyślesz kapsli,a na forum zapewniasz, że jutro je wyślesz ...
nieodpowiednie zachowanie - Ostrzegałem wcześniej i zrobiłem to o czym mówiłem - napisałem o tym na forum i powysyłalem maile kolegom z zagranicy. Zapewne gdybym nic nie zrobił kapsli bym nigdy nie dostał.
Szkoda też że na GG piszesz, że nie wyślesz kapsli,a na forum zapewniasz, że jutro je wyślesz ...
- Załączniki
-
- Image2.jpg (51.57 KiB) Przejrzano 12003 razy
Andrew, a co to za rarytasy te kapsle z waszej wymiany że robisz o nie afere na całą Polske? Jeśli chodzi tutaj o te "kilkanascie kapsli z masówy" jak sam piszesz, to chyba nie warto szkalować opinii gleversa po zagranicznych kolekcjonerach? Tym bardziej że Ty też święty nie jesteś, o czym dużo osób doskonale wie.
Zapomniał wół jak cielęciem był???
Za taki numer to na miejscu gleversa w ogóle nie wysłałbym ci kapsli.
Rozumiem, że gdyby chodziło tu o jakieś PW Haberbusche czy kolekcję pre-pro budweisera, to miałbys prawo sie bulwersować. Jednak z tego co się orientuję to glevers nie posiada podobnych białych kruków na wymiane i rozsyłanie maili z ostrzezeniami jest wyjątkowo wredne.
Zapomniał wół jak cielęciem był???
Za taki numer to na miejscu gleversa w ogóle nie wysłałbym ci kapsli.
Rozumiem, że gdyby chodziło tu o jakieś PW Haberbusche czy kolekcję pre-pro budweisera, to miałbys prawo sie bulwersować. Jednak z tego co się orientuję to glevers nie posiada podobnych białych kruków na wymiane i rozsyłanie maili z ostrzezeniami jest wyjątkowo wredne.
Raczej to zachowanie było wyjątkowe wredne. Panie GACKO wydawało mi się, iż sobie już wszystko wyjaśniliśmy i mieliśmy sobie nie wchodzić w "parade" , ale ty jak zwykle swoje 5 groszy musisz dorzucić .....Gacka pisze:"Zapomniał wół jak cielęciem był??? " Hhehhehehehe! A moze "Zapomniala swinia,jak z koryta zarla?"
Na samych kapslach mi nie zależy bardzo, ale tego, że ktoś olewa wielokrotne prośby nie pozostawie bez rozgłosu. Jak kapsle dojdą powiadomie o tym i serdecznie podziękuję

Widzimy to po dodaniu przez ciebie tego Usmiechu
A tak swoja droga zalatwcie to miedzy soba bo to co tu piszecie to SMIECH.
Andrzej nie powinien od razu rozsylac e-Maili do wszystkich kolekcjoneröw bo w koncu kto jak kto to dobrze zna te uklady.On sam kiedys byl na takiej czarnej liscie i mial wiele klopotöw wlasnie z Pawlem.
A tak inaczej to jezeli ktos sie wymienia z kims to nie powinien o tym zapomniec i wyslac Material w czasie bez Usmiechöw i rozplatanej wojnie na Forum

A tak swoja droga zalatwcie to miedzy soba bo to co tu piszecie to SMIECH.
Andrzej nie powinien od razu rozsylac e-Maili do wszystkich kolekcjoneröw bo w koncu kto jak kto to dobrze zna te uklady.On sam kiedys byl na takiej czarnej liscie i mial wiele klopotöw wlasnie z Pawlem.
A tak inaczej to jezeli ktos sie wymienia z kims to nie powinien o tym zapomniec i wyslac Material w czasie bez Usmiechöw i rozplatanej wojnie na Forum
Kolekcja Kapsli Piwnych