Zestaw startowy dla początkujących
Zestaw startowy dla początkujących
Mam do zaoferowania zestaw widoczny na zdjęciu, nie są to rarytasy i same kapsle też nie są w super stanie ale może komuś się przydadzą. Każdy kapslel ze zdjęcia jest inny, różnią się sygnaturami i innymi pierdołami.
Warunki nabycia zestawu:
- potencjalny nabywca zobowiązany będzie pokryć koszty przesyłki w wysokości 5 zł
- musi być to początkujący kolekcjoner
- ma konto na kapsle.xon od co najmniej 2 tygodni (czyli od minimum 27 lipca 2011)
- mieszka w Polsce, lub zna osoby w Polsce do których kapsle będą mogły zostać wysłane
- czas ma składanie propozycji 2 tygodnie od dnia zamieszczenia ogłoszenia
UWAGA!!!
Często wyjeżdzam i nie zawsze mogę odpisywać w trybie natychmiastowym na wiadomości, tak więc proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.
Warunki nabycia zestawu:
- potencjalny nabywca zobowiązany będzie pokryć koszty przesyłki w wysokości 5 zł
- ma konto na kapsle.xon od co najmniej 2 tygodni (czyli od minimum 27 lipca 2011)
- mieszka w Polsce, lub zna osoby w Polsce do których kapsle będą mogły zostać wysłane
- czas ma składanie propozycji 2 tygodnie od dnia zamieszczenia ogłoszenia
UWAGA!!!
Często wyjeżdzam i nie zawsze mogę odpisywać w trybie natychmiastowym na wiadomości, tak więc proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.
- Załączniki
-
- zestaw.JPG
- (105.23 KiB) Pobrany 169 razy
Również składam podanie o wysłanie
.
Jak dla mnie niektóre kapsle bomba. Jak miałem 10 lat i było EB to samych tych kapsli miałem z kolegą ~600. Chodziło się po sklepach i kioskach i prosiło u miłych Pan o kapsle (dużo ludzi brało opcję "na miejscu", a przy kasach były kubeczki. Panie otwierały butelki klientom i kapselki do kubeczka). Pod koniec mieliśmy 3 tys. różnych kapsli. Potem niestety się nam znudziło i od niedawna znowu zmądrzałem.
Nie mam 2 tygodni ;o. No nic może znajdzie się jakiś kruczek prawny ;)

Jak dla mnie niektóre kapsle bomba. Jak miałem 10 lat i było EB to samych tych kapsli miałem z kolegą ~600. Chodziło się po sklepach i kioskach i prosiło u miłych Pan o kapsle (dużo ludzi brało opcję "na miejscu", a przy kasach były kubeczki. Panie otwierały butelki klientom i kapselki do kubeczka). Pod koniec mieliśmy 3 tys. różnych kapsli. Potem niestety się nam znudziło i od niedawna znowu zmądrzałem.
Nie mam 2 tygodni ;o. No nic może znajdzie się jakiś kruczek prawny ;)

Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2011, 15:22 przez Mirrage, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie spodziewałem się aż takiego zainteresowania tymi kapslami, dlatego też dałem dwa tygodnie czasu ale z racji tego, że zgłoszeń było dużo to decyzja już zapadła, zestaw powędruje do kolekcjonera ILoveHaters.
Jak uzbiera się mi znowu trochę niepotrzebnych kapsli to informację zamieszczę w tym temacie.
Pozdrawiam
Jak uzbiera się mi znowu trochę niepotrzebnych kapsli to informację zamieszczę w tym temacie.
Pozdrawiam
Do oddania mam trochę kapsli, jest to zestaw dla mocno początkującego kolekcjonera (nie są to rarytasy!), część kapsli ma ślady po otwieraczu. Ogólnie stan kapsli oceniam na dobry. Zainteresowanym zestawem wyślę zdjęcie na mail. Każdy kapsel ze zdjęcia jest inny, różnią się sygnaturą, wzorem itp.
Warunki nabycia zestawu:
- potencjalny nabywca zobowiązany będzie pokryć koszty przesyłki w wysokości 6 zł
- ma konto na kapsle.xon od co najmniej 2 tygodni
- ma aktywne konto w katalogu kapsli http://kapsle.net.pl/index.php/ (zaznaczone braki oraz kapsle jakie posiada w kolekcji)
Warunki nabycia zestawu:
- potencjalny nabywca zobowiązany będzie pokryć koszty przesyłki w wysokości 6 zł
- ma konto na kapsle.xon od co najmniej 2 tygodni
- ma aktywne konto w katalogu kapsli http://kapsle.net.pl/index.php/ (zaznaczone braki oraz kapsle jakie posiada w kolekcji)
-
-