Dla mnie wymarzonym kapslem jest każdy polski jakiego mi brakuje w kolekcji. I to bez względu, czy to jest Bojanowo, Analda, czy nowa sygnaturą na warce strong.
A ja bym chciał, aby jakiś browar w końcu wypuścił seryjkę z zawodnikami F.C. Barcelona. Musiałbym mieć je wszystkie. Barca (i kapsle) ponad wszystko!!!
..:::Crazy Bajek:::.. pisze:A ja bym chciał, aby jakiś browar w końcu wypuścił seryjkę z zawodnikami F.C. Barcelona. Musiałbym mieć je wszystkie. Barca (i kapsle) ponad wszystko!!!
..:::Crazy Bajek:::.. pisze:A ja bym chciał, aby jakiś browar w końcu wypuścił seryjkę z zawodnikami F.C. Barcelona. Musiałbym mieć je wszystkie. Barca (i kapsle) ponad wszystko!!!
Kapsel Barcelony jest. Ronaldinho jest na kilku kapslach Pepsi.
Jeśli chodzi o Barce szkoda że polegną z Chelsea Blue Is The Colour
"Live as you will die today,
Dream as you will live forever"
Mr Cinx pisze:Kapsel Barcelony jest. Ronaldinho jest na kilku kapslach Pepsi.
Jeśli chodzi o Barce szkoda że polegną z Chelsea
Prosimy o nie wcinanie się z piłką i polityką do tematów czysto kapslowych, bo wszyscy wiemy jakie będą skutki. Zaraz każdy odpowie kto jest najlepszy itd i się zrobi straszny offtop. Dziekuje
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
danio_145 pisze:Prosimy o nie wcinanie się z piłką i polityką do tematów czysto kapslowych, bo wszyscy wiemy jakie będą skutki. Zaraz każdy odpowie kto jest najlepszy itd i się zrobi straszny offtop. Dziekuje
Myślałem że nikt nie zauważy
"Live as you will die today,
Dream as you will live forever"