[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result yoreck - kolekcja kapsli - Strona 2 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
dzisiaj dodałem korki z :
Włoch 11
Norwegii 18
Nowej Zelandii 1
Hiszpanii 1
Szwajcarii 9
Niemcy /ex-NRD/ 1
Kanada 1
Austria 1
USA 10
Polska 1
i nowy "korkowy "kraj Peru
repek20 pisze:Może byś coś zadziałał z tą stroną? Chodzi mi o to, że pojawia się komunikat ostrzegający przed wejściem na nią (wirusy itd.) przez co sporo osób (w tym ja) rezygnuje z obejrzenia twoich okazów...
hehe,strona jest na jakimś tam serwerze i nie sądzę aby była zawirusowana.
Wirusy są na wyświetlających się reklamach.
Ponieważ jest to któryś tam kolejny raz już nic nie będę z tym robił - a,że mam nową stronę www.yoreck.ugu.pl - tam już będę wrzucał zdjęcia
yoreck pisze:Nowa Zelandia - pierwszy kraj w całości na stronie
Rozumiem, że na tej obecnej stronie planujesz pokazać całą kolekcję? Nie tylko korki? NZ robi wrażenie, sama ilość, bo na jakości nowozelandzkich kapsli aż tak bardzo się nie znam (co masówka, co nie).
yoreck pisze:Nowa Zelandia - pierwszy kraj w całości na stronie
Rozumiem, że na tej obecnej stronie planujesz pokazać całą kolekcję? Nie tylko korki? NZ robi wrażenie, sama ilość, bo na jakości nowozelandzkich kapsli aż tak bardzo się nie znam (co masówka, co nie).
chciałbym,aby była to cała kolekcja,nie mniej jest to bardzo czasochłonne zajęcie. Co do jakości kapsli NZL jak również z innych krajów - jest mi to obojętne czy jest to masówka czy nie.Zbieram wszystkie.
Jurek,gratuluję fajnej stronki.Szacunek.
Jeżeli mógłbym coś zaproponować,nieśmiało,to przy obróbce zdjęcia,podciągnij trochę kontrast.Jak w załączniku.
Wacek pisze:Jurek,gratuluję fajnej stronki.Szacunek.
Jeżeli mógłbym coś zaproponować,nieśmiało,to przy obróbce zdjęcia,podciągnij trochę kontrast.Jak w załączniku.
Dziękuję.
Korki wrzuciłem trochę na próbę,myślę jednak,ze będę robił nowe zdjęcia.
Zdjęcia są dobre.Można je poszczególnie otworzyć w programie"/a pewnie taki masz/ Microsofft Office Pikture Manager" i poprawa trwa moment.Oczywiście jeżeli je masz w bazie na komputerze.
Ale może zostać tak jak jest,też dobrze.
Życzę powodzenia.
W.