[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Kapsel okolicznościowy na 18-ke Ankiety!!! - Strona 2 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Widze że pomysły sa Ale jedna uwaga, gdyby dosło do druku akurat tego kapsla to ten Hewelek u góry bedzie raczej kropką z wystająca kreska niz osobą, poprostu za mały. Ae pozatym super pomysł!!!
Zdaję sobie z tego sprawę, ale tak jak już pisałem nie mam możliwości ani umiejętności żeby zrobić to na porządnie, tak więc będę wrzucał moje pomysły ot tak, może będą dla kogoś inspiracją kto zrobi to o wiele lepiej
Dziś rozmawiałem z szefem Firmy EKA MODEL która drukowała poprzednie kapsle i uda sie trochę zejsc z ceny, co daje realną szanse na wydrukowanie więcej niz jednego wzoru hehehehe, zobaczymy jak to dalej bedzie!!
Trochę temat ucichł a zbiliża się czas na wybranie kapsla i wydrukowania go więc może jeszcze ktoś chciałby dołożyc swój projekt do pozostałych, zapraszam !!!!
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Krzychu z tym drukiem kapsla to nie tak prosto, musze poczekać na 20 stycznia aby wiedziec ile mam wydrukowac, planuje 100 sztuk ale moze się okazać ze więcej ludzi będzie w Ankiecie.
Ale fakt, wybór ostateczny będzie musiał nastapic już na dniach. Niestety wszystkie projekty mi się podobaja, i cieżko jest mi wybrać. A jak pytam się kogoś to każdemu widzi sie inny.
Niedługo bedzie wiadomo
No to pokazałem wczoraj kilku znajomym wydruk z projektami kapsli i kapsel który bedzie zrobiony został wybrany. Na decyzje miały wpływ ograniczenia techniczne niestety. Który kapsel bedzie drukowany zobaczycie najwcześniej z spotkaniu premierowym Ankiety.
Dziękuję wszystkim autorom projektów, wszystkie były super!!!
Jak tylko uporam sie z 18 Ankieta trzeba bedzie pomyslec o kapslu do 19 Ankiety, najwłaściwszy temat przewodni byłby "piłka nożna" z okazji Euro oczywiscie, ale po koleji!