Jeszce raz prośba - Wacek
- JulasTczew
Dziękuję za informację! 
Na CCi większość kapsli Tuborg
jest pod Danią i z sygnaturą (DAP)s,
znalazłem je również pod Norwegią
zarówno jako (DAP) jak i (DAP)s.
Tak, że już zgłupiałem!!

Na CCi większość kapsli Tuborg
jest pod Danią i z sygnaturą (DAP)s,
znalazłem je również pod Norwegią
zarówno jako (DAP) jak i (DAP)s.

Tak, że już zgłupiałem!!

Ostatnio zmieniony 16 listopada 2011, 21:55 przez wtk, łącznie zmieniany 3 razy.
Witam w Nowym Roku.
Po ostatniej wymianie /Rosja/ mam takie do identyfikacji.
Prośba. Jeżeli można to jaki browar i skąd ?
Po ostatniej wymianie /Rosja/ mam takie do identyfikacji.
Prośba. Jeżeli można to jaki browar i skąd ?
- Załączniki
-
- IMG_0493.JPG
- (86.78 KiB) Pobrany 45 razy
Robert. Bardzo często korzystam w celu identyfikacji z Twej bardzo dobrej strony internetowej. Niestety nie spotkałem tam w Rosji Hejnekena,dlatego zadałem pytanie.raberts pisze:http://www.careers.heinekeninternationa ... age_id=364
Kapsle dostałem z Rosji,dwa rodzaje,z sygnaturą CP
Podpowiedz,jak wygląda u Ciebie lokalizowanie tego typu kapsli /o zasięgu międzynarodowym/ w zbiorach.
Dziękuję .
Każdy kapsel (mowa o tych "międzynarodowych") staramy się przyporządkować do browaru w którym było zrobione to piwo.
Czasami trzeba długo poszukać w internecie jakichś informacji na ten temat, czasami inni kolekcjonerzy podzielą się swoimi poszukiwaniami
W każdym razie jeśli nie znamy browaru z którego pochodzi któryś kapsel to ląduje on w danym państwie pod znakiem "?" na końcu strony lub w całkiem osobnym "kraju" - "Nieznane".
A co do rosyjskiego Heinekena, to faktycznie nie mamy żadnego.
Czasami trzeba długo poszukać w internecie jakichś informacji na ten temat, czasami inni kolekcjonerzy podzielą się swoimi poszukiwaniami

W każdym razie jeśli nie znamy browaru z którego pochodzi któryś kapsel to ląduje on w danym państwie pod znakiem "?" na końcu strony lub w całkiem osobnym "kraju" - "Nieznane".
A co do rosyjskiego Heinekena, to faktycznie nie mamy żadnego.
Dziękuję za odpowiedż i poradę. U mnie to "?" leży sobie w szufladzie i od czasu do czasu drażni że nie mogę umieścic w odpowiednim miejscu.Na szczęście w tej chwili,jest to tylko Hejneken,Bawaria i Miller.
Życzę całej Twojej mocnej grupie wszystkiego najlepszego w powiększaniu zbiorów w 2012 roku.
Ps. Mam jeszcze takie dwa problematyczne /dla mnie/ z ostatniej wymiany.Jeżeli można prosić .
Życzę całej Twojej mocnej grupie wszystkiego najlepszego w powiększaniu zbiorów w 2012 roku.
Ps. Mam jeszcze takie dwa problematyczne /dla mnie/ z ostatniej wymiany.Jeżeli można prosić .

- Załączniki
-
- IMG_0496.JPG (57.07 KiB) Przejrzano 6117 razy
To wina słońca. Czerwony kolor najszybciej blaknie.
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.