GIEŁDA KOLEKCJONERÓW W RZESZOWIE - CO 2. NIEDZIELA
Jeśli ktoś ma blisko to na pewno warto się wybrać, popytać o kapsle, powiedzieć innym kolekcjonerom ,że kapsle też ktoś zbiera i na pewno później pojawią się jakieś kapsle na tej giełdzie. W Rzeszowie także odbywa się taka giełda co 2 niedziele miesiąca, i można znaleźć kilku ludzi z kapslami, czasami trafiają się nawet rarytasy. 

Wybieram się w najbliższą niedzielę. Zobaczymy czy coś upoluję.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
To wpadajcie. Weźcie najlepsze duble, to może coś się wymienimy.
Ja będę polował od samego rana.
Nie wiem czy pamiętacie, ale rok temu oraz dwa lata temu, właśnie w styczniu robiliśmy swoje mini giełdy. Pamiętam dobrze bo zawsze wtedy było WOŚP. Może w tym roku również byśmy zorganizowali?
Jacek, ogarnij tam tych pozostałych z Rakszawy.

Nie wiem czy pamiętacie, ale rok temu oraz dwa lata temu, właśnie w styczniu robiliśmy swoje mini giełdy. Pamiętam dobrze bo zawsze wtedy było WOŚP. Może w tym roku również byśmy zorganizowali?
lendoo pisze:To wpadajcie. Weźcie najlepsze duble, to może coś się wymienimy.
Pamiętam bo dałem sympatycznym koleżankom chyba jakiś amerykański pieniążek. Nie pamiętam tylko skąd go miałem