Kapslowe nowości z Witnicy (dyskusja na temat serii)
Kapsle z Witnicy pojawiły się w Auchan w Wola Parku w Warszawie... i o zgrozo tylko na piwie Jagodowym. Spędziłem pół godziny przy półce poszukując całej serii. Myślę, że ochrona na pewno się zastanawiała co ten koleś widoczny w kamerze nr. 3 robi.
W celu odnalezienia serii bowiem - wyciągnąłem wszystkie butelki Witnicy ze starym kapslem na ziemię aby dostać się się do tych w głębi z kapslami z serii.
Obserwowali mnie oczywiście inni Klienci, uśmiechając się pod nosem. Przypomniała mi się reklama Biedronki z kolesiem układającym majonezy i hasłem: "Pan tu pracuje? Nie - ale chciałbym"
W międzyczasie zadzwoniłem do PGA, który podpowiedział czego mi brakuje jeszcze - ale mimo przejrzenia około 100 butelek rezultat poszukiwań zakończył się wynikiem 15 - nie znalazłem Anglii
Flagi rzeczywiście mają kolory niezgodne z rzeczywistością - Szwecja jest np. fioletowa, Ukraina też a Dania bardziej przypomina Szwajcarię.
Fioletowy chyba nie jest przypadkowy bo jak wypije te 15 Jagodowych to będę sikał na fioletowo
W celu odnalezienia serii bowiem - wyciągnąłem wszystkie butelki Witnicy ze starym kapslem na ziemię aby dostać się się do tych w głębi z kapslami z serii.
Obserwowali mnie oczywiście inni Klienci, uśmiechając się pod nosem. Przypomniała mi się reklama Biedronki z kolesiem układającym majonezy i hasłem: "Pan tu pracuje? Nie - ale chciałbym"

W międzyczasie zadzwoniłem do PGA, który podpowiedział czego mi brakuje jeszcze - ale mimo przejrzenia około 100 butelek rezultat poszukiwań zakończył się wynikiem 15 - nie znalazłem Anglii

Flagi rzeczywiście mają kolory niezgodne z rzeczywistością - Szwecja jest np. fioletowa, Ukraina też a Dania bardziej przypomina Szwajcarię.
Fioletowy chyba nie jest przypadkowy bo jak wypije te 15 Jagodowych to będę sikał na fioletowo

11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
bucik pisze: bo jak wypije te 15 Jagodowych to będę sikał na fioletowo
Powodzenia z tym jagodowym, ja raz kupiłem i nigdy więcej.
Jutro zajrzę do białostockiego Auchan-u. Mam nadziej, że lapnę serię i nie będzie na jagodowym, bo inaczej powyższe zdanie będzie nieprawdziwe.
Jak dorwiesz Anglię to będzie porter. No chyba, że te dla osób które zbiorą komplet kapsli się skończyły.
Jakie są państwa? i ile zapłaciłeś za komplet 15?
bucik pisze:Spędziłem pół godziny przy półce poszukując całej serii. Myślę, że ochrona na pewno się zastanawiała co ten koleś widoczny w kamerze nr. 3 robi.
bucik pisze:W celu odnalezienia serii bowiem - wyciągnąłem wszystkie butelki Witnicy ze starym kapslem na ziemię aby dostać się się do tych w głębi z kapslami z serii.
To się nazywa być pozytywnie zakręconym.bucik pisze:mimo przejrzenia około 100 butelek

Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne (bez działu INNE).
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
bucik w jakiej cenie Jagodowe?
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- JulasTczew
Kolec, z choinki się urwałeś, nie wiesz że na Euro od tego roku grają państwa afrykańskie? Europejskie państwa już zaczeły grę w Pucharze Narodów Afryki odbywającym się w Sudanie Południowym. Niestety ACTA w Polsce już działa i ciężko sie o tym dowiedziać. Zacznij czytać arabskie portale i oglądać AL-Dżazirę- tam jest wszystko na bieżąco. Finał już niebawem, a zmierzą się na nim (co za ironia losu) dwa najbardziej afrykańskie zespoły z Europy: Francja i Anglia.KOLEKCJONER pisze:Jakie są państwa
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Tak też myślałem :]lendoo pisze:na Euro od tego roku grają państwa afrykańskie? Europejskie państwa już zaczeły grę w Pucharze Narodów Afryki odbywającym się w Sudanie Południowym. Niestety ACTA w Polsce już działa i ciężko sie o tym dowiedziać. Finał już niebawem, a zmierzą się na nim (co za ironia losu) dwa najbardziej afrykańskie zespoły z Europy: Francja i Anglia.KOLEKCJONER pisze:Jakie są państwa
Z tego co czytałem w internecie, o ACTA to żeby weszło w życie musi je zatwierdzić jeszcze parlament i prezydent. W wydarzeniach na Polsacie mówili, że ustawa jeżeli zostanie zatwierdzona najpóźniej wejdzie w życie za jakieś 3 lata. Jeżeli jestem niedoinformowany, lub kupiłem jakiś kit to proszę mnie uświadomićlendoo pisze:Kolec, z choinki się urwałeś, nie wiesz że na Euro od tego roku grają państwa afrykańskie? Europejskie państwa już zaczeły grę w Pucharze Narodów Afryki odbywającym się w Sudanie Południowym. Niestety ACTA w Polsce już działa i ciężko sie o tym dowiedziać. Zacznij czytać arabskie portale i oglądać AL-Dżazirę- tam jest wszystko na bieżąco. Finał już niebawem, a zmierzą się na nim (co za ironia losu) dwa najbardziej afrykańskie zespoły z Europy: Francja i Anglia.KOLEKCJONER pisze:Jakie są państwa

- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Odwiedziłem kilka sklepów oraz 2 Auchan-y. Anglii... nie znalazłem nigdzie.KOLEKCJONER pisze:Ja rowniez bez Anglii. Celowe działanie?bucik pisze:. rezultat poszukiwań zakończył się wynikiem 15 - nie znalazłem Anglii :
Na szczęście nie musiałem kupować jagodowego, bo było wiśniowe. Aczkolwiek 4,69 za szt zwaliło mnie trochę z nóg.

Foto w załączniku

- Załączniki
-
- P1160845.JPG
- (1.09 MiB) Pobrany 69 razy
- glogowianin
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
No serii na pewno nie zrobiono pod kapslarzy.glogowianin pisze:Dobry pomysł miała Witnica z tą serią. Kapslarze zadowoleni, a i sprzedaż wzrasta.![]()
Bucik sprawdził 100 butelek , ja może tyle samo ale w każdym z 3 marketów i nic. Jeżeli z kapslem z flagą Anglii jest tak jak piszecie/przypuszczacie to będzie most wanted kapslem tej serii a może nawet roku.
Dziękuję za słowa uznania
za moją przygodę z Auchan
Odpowiadając:
Współlokatorka lubi "Zielone" - także lipa z dzieleniem się jagodową przyjemnością
Jagodowe kosztuje w Auchan 3,69
GF

Odpowiadając:
Współlokatorka lubi "Zielone" - także lipa z dzieleniem się jagodową przyjemnością
Jagodowe kosztuje w Auchan 3,69
GF
11645 kapsli
- JulasTczew
U Joli byłem dzisiaj. Jeszcze nie mają.
Życie to ciągła walka. Do obiadu z głodem. Po obiedzie ze snem.
http://birofil.prv.pl
http://birofil.prv.pl